Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Herne

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Herne inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Herne miniguide

Billeje Herne
Biludlejning Herne

Herne er beliggende i den vestlige del af Tyskland – Nordrhein-Westfalen – og har omkring 170.000 indbyggere (2008).Det er beliggende i den nordlige Ruhr-området, floden Emscher – 15 km vest for Dortmund .

Herne var i midten af 1800-tallet, en vigtig mineby, og modtog byen status i 1897. Byen har to rådhuset – både fra begyndelsen af 1900-tallet. Den største turistattraktion i Herne’s Schloss Strünke fra 1500 – og 1600-tallet, hvor også den historiske museum “Emschertalmuseum” ligger. På dette område er der også byens ældste bygning – et kapel fra 1272.

En anden seværdighed i Herne er “Westfälische Museum für Archäologie” – et af de mest moderne arkæologiske museer i Europa, med udstilling af Westfalen 250 tusind år tilbage i historien, er vist i kronologisk rækkefølge.
Byen har også sin egen Opel museum med udstilling af gamle biler, symaskiner, cykler og souvenirs.

Ellers Herne tilbyde teatre, biografer, parker og rekreative områder. “Wananas Adventure” er en attraktion for hele familien – med swimming pool og legeplads for børn.

Herne er kendt for sin årlige marked “Cranz Kirmes” i byen Crange, som har eksisteret siden 1400-tallet. Arrangementet varer 10 dage, og markedet har over 4 millioner besøgende hvert år.

Den nærmeste lufthavn er Dortmund Airport, der ligger 33 km vest for Herne.