Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Herne

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Herne inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Herne miniguide

Billeje Herne

Biludlejning Herne

Herne er beliggende i den vestlige del af Tyskland – Nordrhein-Westfalen – og har omkring 170.000 indbyggere (2008).Det er beliggende i den nordlige Ruhr-området, floden Emscher – 15 km vest for Dortmund .

Herne var i midten af 1800-tallet, en vigtig mineby, og modtog byen status i 1897. Byen har to rådhuset – både fra begyndelsen af 1900-tallet. Den største turistattraktion i Herne’s Schloss Strünke fra 1500 – og 1600-tallet, hvor også den historiske museum “Emschertalmuseum” ligger. På dette område er der også byens ældste bygning – et kapel fra 1272.

En anden seværdighed i Herne er “Westfälische Museum für Archäologie” – et af de mest moderne arkæologiske museer i Europa, med udstilling af Westfalen 250 tusind år tilbage i historien, er vist i kronologisk rækkefølge.
Byen har også sin egen Opel museum med udstilling af gamle biler, symaskiner, cykler og souvenirs.

Ellers Herne tilbyde teatre, biografer, parker og rekreative områder. “Wananas Adventure” er en attraktion for hele familien – med swimming pool og legeplads for børn.

Herne er kendt for sin årlige marked “Cranz Kirmes” i byen Crange, som har eksisteret siden 1400-tallet. Arrangementet varer 10 dage, og markedet har over 4 millioner besøgende hvert år.

Den nærmeste lufthavn er Dortmund Airport , der ligger 33 km vest for Herne.

Dansk