Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Schweinfurt

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Schweinfurt inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Schweinfurt miniguide

Billeje Schweinfurt
Biludlejning Schweinfurt – Foto: © Dr. Volkmar Rudolf

Schweinfurt, som har ca. 55.000 indbyggere (2008), beliggende i regionen Unter Franken i Bayern i Tyskland .Byens historie begyndte i 700’s, og i 1200-tallet, det blev bygget en mur med porte og tårne omkring midten. Dele af denne mur er bevaret.

Schweinfurt har været ramt af krigsskader flere gange gennem historien – i de sidste 2 World War II. Men byen har flere historiske attraktioner at vise. Blandt disse er den gamle rådhus i gotisk stil (opført 1570-1572) en af de mest kendte. Nævnes skal også være mere smukke kirker – herunderSt. John Kirche (1554-1962) og Heilig Geist Kirche (1806).
Byen har også flere interessante museer – herunder Museer Georg Schäfer, som har specialiseret sig i 1800-tals kunst fra tysk-talende lande.

I midten af Schweinfurt, er der en større bil-free shopping – Markthalle – hvilket er meget populært blandt både turister og beboere.

Nærmeste internationale lufthavn Nuremberg Airport, der ligger 120 km sydøst for Schweinfurt.