Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Schweinfurt

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Schweinfurt inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Schweinfurt miniguide

Billeje Schweinfurt

Biludlejning Schweinfurt – Foto: © Dr. Volkmar Rudolf

Schweinfurt, som har ca. 55.000 indbyggere (2008), beliggende i regionen Unter Franken i Bayern i Tyskland .Byens historie begyndte i 700’s, og i 1200-tallet, det blev bygget en mur med porte og tårne omkring midten. Dele af denne mur er bevaret.

Schweinfurt har været ramt af krigsskader flere gange gennem historien – i de sidste 2 World War II. Men byen har flere historiske attraktioner at vise. Blandt disse er den gamle rådhus i gotisk stil (opført 1570-1572) en af de mest kendte. Nævnes skal også være mere smukke kirker – herunderSt. John Kirche (1554-1962) og Heilig Geist Kirche (1806).
Byen har også flere interessante museer – herunder Museer Georg Schäfer, som har specialiseret sig i 1800-tals kunst fra tysk-talende lande.

I midten af Schweinfurt, er der en større bil-free shopping – Markthalle – hvilket er meget populært blandt både turister og beboere.

Nærmeste internationale lufthavn Nuremberg Airport , der ligger 120 km sydøst for Schweinfurt.

Dansk