Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Frankenthal

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Frankenthal inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Frankenthal miniguide

Billeje Frankenthal
Biludlejning Frankenthal – Foto: © Xocolatl

Frankenthal, som har ca. 47.000 indbyggere, er beliggende på Rhinen biflod Isenach i den sydvestlige del af Tyskland – specielt i delstaten Rheinland-Pfalz.Afstanden til større byer som Worms i nord og Mannheim i sydøst i begge tilfælde 15 km.

Frankenthal er første gang nævnt i historiske kilder fra slutningen af 700’s – og ydet byen status i 1577.
City var dog næsten helt ødelagt under allierede bombardementer i 1943. Derfor, at dagens Frankenthal meget få historiske bygninger vise. Nogle ruiner er stadig bevaret, og disse er blandt byens største attraktioner.Dette gælder især den tidligere kirke St. Mary Magdalene (også kendt som ærkebiskop Bert-ruin). Tæt skat ærkebiskop Bert Museum, hvor byens historie er dokumenteret.

Det eneste i den gamle by, der blev ødelagt under 2. World War II, de to triumfbue-lignende porte Wormser Tor og Tor Speyer (begge anført i 1770’s). Ellers er der et par smukke, rekonstruerede Kirker: Pfarrkirche St. Dreifaltigkeit (barokkirke fra begyndelsen af 1700-tal) og Zwölf-Apostel-Kirche (1600), som har byens højeste kirketårn.

City Airport Mannheim er beliggende 13 km sydøst for Frankenthal. Det er en regional lufthavn med rutefly til Berlin og Hamborg .Nærmeste internationale lufthavn Frankfurt lufthavn, ca. 90 km længere mod nord.