Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Frankenthal

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Frankenthal inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Frankenthal miniguide

Billeje Frankenthal

Biludlejning Frankenthal – Foto: © Xocolatl

Frankenthal, som har ca. 47.000 indbyggere, er beliggende på Rhinen biflod Isenach i den sydvestlige del af Tyskland – specielt i delstaten Rheinland-Pfalz.Afstanden til større byer som Worms i nord og Mannheim i sydøst i begge tilfælde 15 km.

Frankenthal er første gang nævnt i historiske kilder fra slutningen af 700’s – og ydet byen status i 1577.
City var dog næsten helt ødelagt under allierede bombardementer i 1943. Derfor, at dagens Frankenthal meget få historiske bygninger vise. Nogle ruiner er stadig bevaret, og disse er blandt byens største attraktioner.Dette gælder især den tidligere kirke St. Mary Magdalene (også kendt som ærkebiskop Bert-ruin). Tæt skat ærkebiskop Bert Museum, hvor byens historie er dokumenteret.

Det eneste i den gamle by, der blev ødelagt under 2. World War II, de to triumfbue-lignende porte Wormser Tor og Tor Speyer (begge anført i 1770’s). Ellers er der et par smukke, rekonstruerede Kirker: Pfarrkirche St. Dreifaltigkeit (barokkirke fra begyndelsen af 1700-tal) og Zwölf-Apostel-Kirche (1600), som har byens højeste kirketårn.

City Airport Mannheim er beliggende 13 km sydøst for Frankenthal. Det er en regional lufthavn med rutefly til Berlin og Hamborg .Nærmeste internationale lufthavn Frankfurt lufthavn , ca. 90 km længere mod nord.

Dansk