Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Waiblingen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Waiblingen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Waiblingen miniguide

Billeje Waiblingen
Biludlejning Waiblingen – Foto: © Enslin

Waiblingen er beliggende i det sydvestlige hjørne af ../tyskland/”>Tyskland – Baden-Württemberg.Det har i øjeblikket ca. 53.000 indbyggere (2008), og har haft byen status siden 1250 De fleste af den gamle by blev ødelagt under Trediveårskrigen (1634), men blev derefter genopbygget i perioden 1640 til 1700. “Nye” Waiblingen er meget velbevaret – og er i dag en stor turistattraktion.

Af bygningerne, som ikke var beskadiget, især byens oprindelige nævnt berigelse. Det omfatter en bymur og flere gate-tårn, hvor Hochwachturm og Beinsteim Torturm er de bedst kendte. Også byens største kirke – Michaelskirche – fandt blandt de vigtigste seværdigheder. Blandt de overlevende bygninger fra 1600-tallet, en række smukke bindingsværkshuse – herunder byens gamle bydel – som udgør en samlet arkitektonisk miljø. Ellers den historiske park Waiblingen Apotheker-Garten med Nikolauskirche et besøg værd.

En attraktion af meget senere dato Marktdreieck (bygget i årene 1974 til 1976), og at sådanne huse i byen biblioteket.Denne bygning er en modernistisk blikfang midt i den historiske arkitektur.

Nærmeste internationale lufthavn ../tyskland/stuttgart-lufthavn/”>Stuttgart Airport, der ligger 29 km sydvest for Waiblingen.