Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Waiblingen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Waiblingen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Waiblingen miniguide

Billeje Waiblingen

Biludlejning Waiblingen – Foto: © Enslin

Waiblingen er beliggende i det sydvestlige hjørne af ../tyskland/”>Tyskland – Baden-Württemberg.Det har i øjeblikket ca. 53.000 indbyggere (2008), og har haft byen status siden 1250 De fleste af den gamle by blev ødelagt under Trediveårskrigen (1634), men blev derefter genopbygget i perioden 1640 til 1700. “Nye” Waiblingen er meget velbevaret – og er i dag en stor turistattraktion.

Af bygningerne, som ikke var beskadiget, især byens oprindelige nævnt berigelse. Det omfatter en bymur og flere gate-tårn, hvor Hochwachturm og Beinsteim Torturm er de bedst kendte. Også byens største kirke – Michaelskirche – fandt blandt de vigtigste seværdigheder. Blandt de overlevende bygninger fra 1600-tallet, en række smukke bindingsværkshuse – herunder byens gamle bydel – som udgør en samlet arkitektonisk miljø. Ellers den historiske park Waiblingen Apotheker-Garten med Nikolauskirche et besøg værd.

En attraktion af meget senere dato Marktdreieck (bygget i årene 1974 til 1976), og at sådanne huse i byen biblioteket.Denne bygning er en modernistisk blikfang midt i den historiske arkitektur.

Nærmeste internationale lufthavn ../tyskland/stuttgart-lufthavn/”>Stuttgart Airport , der ligger 29 km sydvest for Waiblingen.

Dansk