Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Cuxhaven

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cuxhaven inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cuxhaven miniguide

Billeje Cuxhaven
Biludlejning Cuxhaven

Havnebyen Cuxhaven ligger i det nordvestlige Tyskland, og hører til delstaten Niedersachsen.Byen har omkring 51.000 indbyggere (2008), og er hvor floden Elben løber ud i Nordsøen. Turisme og fiskeri er de vigtigste indtægtskilde.

Cuxhaven er kendt for at være en dejlig strand og sommer resort med sandstrande og gode muligheder for vandsport. Et par km udenfor byen ligger øen Neuwerk, og når det er lavvande, kan du gå over til øen. En populær attraktion er fyrtårnet på Neuwerk fra 1369.

En anden turistattraktion i Cuxhaven er Schloss Ritzebüttel – en borg fra 1300-tallet, der er åben for offentligheden, og er omgivet af smukke haver.

Andre seværdigheder i byen: Fisk Museum, Fort Kugelbake – en historisk flåde fæstning fra slutningen af 1800-tallet, Ship Museum – herunder skibsmodeller, maritime malerier, City Museum med lokalhistoriske udstillinger samt det gamle vandtårn fra 1897.

Den nærmeste lufthavn er Bremen Lufthavn, der ligger 104 km syd for Cuxhaven.