Biludlejning Cuxhaven

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Cuxhaven

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cuxhaven inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cuxhaven miniguide

Billeje Cuxhaven

Biludlejning Cuxhaven

Havnebyen Cuxhaven ligger i det nordvestlige Tyskland , og hører til delstaten Niedersachsen.Byen har omkring 51.000 indbyggere (2008), og er hvor floden Elben løber ud i Nordsøen. Turisme og fiskeri er de vigtigste indtægtskilde.

Cuxhaven er kendt for at være en dejlig strand og sommer resort med sandstrande og gode muligheder for vandsport. Et par km udenfor byen ligger øen Neuwerk, og når det er lavvande, kan du gå over til øen. En populær attraktion er fyrtårnet på Neuwerk fra 1369.

En anden turistattraktion i Cuxhaven er Schloss Ritzebüttel – en borg fra 1300-tallet, der er åben for offentligheden, og er omgivet af smukke haver.

Andre seværdigheder i byen: Fisk Museum, Fort Kugelbake – en historisk flåde fæstning fra slutningen af 1800-tallet, Ship Museum – herunder skibsmodeller, maritime malerier, City Museum med lokalhistoriske udstillinger samt det gamle vandtårn fra 1897.

Den nærmeste lufthavn er Bremen Lufthavn , der ligger 104 km syd for Cuxhaven.