Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Aachen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Aachen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Aachen miniguide

Billeje Aachen
Biludlejning Aachen

Aachen ligger i den vestlige del af Tyskland, Nordrhein-Westfalen, blot 5 km fra grænsen til Belgien og Holland .Byen har 260.000 indbyggere (2008), og er en vigtig jernbaneknudepunkt. Aachen er kendt for sin lange historie og dens arkitektoniske og kulturelle arv.

Byens største attraktion er Aachen Cathedral, som er en af de ældste katedraler i Tyskland – med forfædre fra 786 år Inde i bygningen er en smuk “Glass Chapel” – som er en stor turistattraktion, og både domkirken og glas kapel er opført på UNESCO’s World Heritage List.

Rådhuset i Aachen fra 1500-tallet er et besøg værd – og Grashaus, placeret på Fish Market fra 1267. Andre attraktioner i byen: Ludwig Forum for International Art – kunst galleri med en udstilling af moderne kunst, der også har en udendørs skulpturpark, Büchel Palace fra 1338, er Den Europæiske Square (lige øst for centrum) med sine springvand smukt oplyste om natten, og City Museum Frankenberg Slot fra 1200-tallet i udkanten af byen.

Ellers Aachen biografer, teatre, parker, monumenter gode indkøbsmuligheder og gode restauranter.

Nærmeste Lufthavn – Maastricht Aachen Airport – er en international lufthavn og er beliggende ca. 40 km uden for Aachen centrum.