Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Aachen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Aachen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Aachen miniguide

Billeje Aachen

Biludlejning Aachen

Aachen ligger i den vestlige del af Tyskland , Nordrhein-Westfalen, blot 5 km fra grænsen til Belgien og Holland .Byen har 260.000 indbyggere (2008), og er en vigtig jernbaneknudepunkt. Aachen er kendt for sin lange historie og dens arkitektoniske og kulturelle arv.

Byens største attraktion er Aachen Cathedral, som er en af de ældste katedraler i Tyskland – med forfædre fra 786 år Inde i bygningen er en smuk “Glass Chapel” – som er en stor turistattraktion, og både domkirken og glas kapel er opført på UNESCO’s World Heritage List.

Rådhuset i Aachen fra 1500-tallet er et besøg værd – og Grashaus, placeret på Fish Market fra 1267. Andre attraktioner i byen: Ludwig Forum for International Art – kunst galleri med en udstilling af moderne kunst, der også har en udendørs skulpturpark, Büchel Palace fra 1338, er Den Europæiske Square (lige øst for centrum) med sine springvand smukt oplyste om natten, og City Museum Frankenberg Slot fra 1200-tallet i udkanten af byen.

Ellers Aachen biografer, teatre, parker, monumenter gode indkøbsmuligheder og gode restauranter.

Nærmeste Lufthavn – Maastricht Aachen Airport – er en international lufthavn og er beliggende ca. 40 km uden for Aachen centrum.

Dansk