Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Braunschweig

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Braunschweig inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Braunschweig miniguide

Billeje Braunschweig
Biludlejning Braunschweig

Braunschweig er beliggende i den nordlige del af det centrale Tyskland, nærmere bestemt den nordvestlige stat Niedersachsen.Den ligger ved floden Oker, og har 246.000 indbyggere (2007).

Braunschweig mange seværdigheder fra middelalderen, og i den gamle bydel er Altstadtmarkt (Old Town Square) med Martini Kirke, bygget i perioden 1200 til 1400’s.Pladsen er også Altstadthaus – Den Gamle Rådhus, hvor de besøgende har adgang til de 61 meter høje tårn. Fra topmødet har en fantastisk udsigt over byen.

Andre attraktioner i byen omfatte Monument Brunswick-løve, som er byens symbol, St. Andrew’s Church fra 1200-tallet, St. Blasii Kirke fra 1100-tallet, Herzog Anton Ulrich Museum – med sin kunstsamling fra antikken til moderne tider, og Branschweig Museum – et regionalt museum, som også indeholder den ældste jødiske museum i verden.

Også Dank Ward Rode Castle er en stor turistattraktion, og Natural History Museum.

Den nærmeste lufthavn er Hannover Airport, der ligger 71 km vest for Braunschweig.