Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Braunschweig

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Braunschweig inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Braunschweig miniguide

Billeje Braunschweig

Biludlejning Braunschweig

Braunschweig er beliggende i den nordlige del af det centrale Tyskland , nærmere bestemt den nordvestlige stat Niedersachsen.Den ligger ved floden Oker, og har 246.000 indbyggere (2007).

Braunschweig mange seværdigheder fra middelalderen, og i den gamle bydel er Altstadtmarkt (Old Town Square) med Martini Kirke, bygget i perioden 1200 til 1400’s.Pladsen er også Altstadthaus – Den Gamle Rådhus, hvor de besøgende har adgang til de 61 meter høje tårn. Fra topmødet har en fantastisk udsigt over byen.

Andre attraktioner i byen omfatte Monument Brunswick-løve, som er byens symbol, St. Andrew’s Church fra 1200-tallet, St. Blasii Kirke fra 1100-tallet, Herzog Anton Ulrich Museum – med sin kunstsamling fra antikken til moderne tider, og Branschweig Museum – et regionalt museum, som også indeholder den ældste jødiske museum i verden.

Også Dank Ward Rode Castle er en stor turistattraktion, og Natural History Museum.

Den nærmeste lufthavn er Hannover Airport, der ligger 71 km vest for Braunschweig.

Dansk