Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Almere

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Almere inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Almere miniguide

Billeje Almere

Biludlejning Almere

Almere er beliggende ca. 30 km øst for Amsterdam , i den vestlige provins Flevoland.Vi lever 165.000 indbyggere. Almere er den største kommune i Flevoland og den syvende største i Holland .Herfra færge til Huizen.

Almere er en forholdsvis ny by. Det første hus blev færdig i 1976. Almere har attraktioner, CASLA (Center for Arkitektur, By bygning og landskab Almere), med udstillinger og forskellige events. Contemporary Art Museum Paviljoens er også placeret her. Besøgende kan shoppe i Almere-Stad, eller besøge strandene i nærheden.

Almere er beliggende ca. 19 km fra Amsterdam Schiphol Airport .

Dansk