Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Hilversum

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hilversum inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hilversum miniguide

Billeje Hilversum

Biludlejning Hilversum

Hilversum er en by 25 km sydøst for Amsterdam , Noord-Holland-provinsen.Det er beliggende i den smukke skov og Lake District Het Gooi ‘region, og har 100.000 indbyggere.

Byen, der engang blev kaldt Garden of Amsterdam tilbyder gode betingelser for cyklister og vandrere, der ønsker at udforske hede og skovområder omkring Hilversum.I 2006 åbnede området Zanderij Crailo, et stort naturområde, der er forbundet med Spanderswoud skov. Der er cykel-og vandrestier i området, som er et af Hollands største naturområder. Byen er også berømt for sin moderne arkitektur, Tower Hall Hilversum er måske den mest specielle. Hall Hilversum Ifølge arkitektur bøger lærebøger Dudok førende arbejde.Hilversum er centrum for hollandsk radio-og tv-industri. Byen har et institut for lyd og vision, og landets tv-og radio arkiv.

Schiphol Air Haven Amsterdam Den nærmeste lufthavn er 30 km længere mod syd i Hilversum

Dansk