Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Venlo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Venlo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Venlo miniguide

Billeje Venlo
Biludlejning Venlo

Venlo er en by ved floden Meuse, øst for Eindhoven .Det er beliggende sydøst i Holland mod grænsen til Tyskland .92.000 mennesker lever i byen i Limburg-provinsen (2005).

Venlo er måske bedst kendt for Venlo-sag, en begivenhed under Anden Verdenskrig viste, at Storbritanniens forbindelse med et mordforsøg mod Hitler ved Bürgerbräukeller. Venlo var en vigtig handelspartner post langs floden Maas i romertiden. Byen blev en by i 1343 og fra 1364 blev optaget i Lufthansa. Byen har flere smukke middelalderlige bygninger som St. Martin’s Church og City Hall. Andre attraktioner omfatter Teater Maasport, Limburgs Museum og Van Bommel. I februar byen, der i 2003 blev kåret som Europas mest grønne by, karneval, og i august holder afholdt en sommerfest, Zomerparkfeest i Venlo største park, en fire-dages fest med musik, film, dans, kunst, blandt andet

Dusseldorf Lufthavn er 42 kilometer fra byen Venlo.