Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tilburg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tilburg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tilburg miniguide

Billeje Tilburg
Biludlejning Tilburg

Tilburg er den Hollands sjette største by med 287.000 indbyggere. Tillburg beliggende i provinsen Noord-Brabant, omkring 30 miles nord for Eindhoven og syv kilometer fra grænsen til Belgien.

Tilburg historie går tilbage til 709 år, når byen blev nævnt for første gang. I middelalderen Tilburg en samling af landsbyer omkring et lille slot. I 1400-tallet byggede Jan van Haestrecht Tilburg Tilburg slot, senere fabrikken i området. Tilburg har været en vigtig industri-center med en vægt på ullindustri. Landmændene gjort deres lever af at sælge uld, og lærte at væve. I 1881 var der 145 spinderier her. I dag er der kun få tilbage. Arbejdsprocessen
kan overvejes i Audax Textilmuseum, hvor uld, der produceres stadig. I en tidligere ullfabrikk er moderne kunst museum De Pont. Tilburg hold festivaler såsom Festival Mundial, verdenskulturen, jazz festivaler og pop festival Burn Road Festival.

Eindhoven Airport er 31 kilometer fra byen Tilburg.