Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tilburg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tilburg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tilburg miniguide

Billeje Tilburg

Biludlejning Tilburg

Tilburg er den Hollands sjette største by med 287.000 indbyggere. Tillburg beliggende i provinsen Noord-Brabant, omkring 30 miles nord for Eindhoven og syv kilometer fra grænsen til Belgien.

Tilburg historie går tilbage til 709 år, når byen blev nævnt for første gang. I middelalderen Tilburg en samling af landsbyer omkring et lille slot. I 1400-tallet byggede Jan van Haestrecht Tilburg Tilburg slot, senere fabrikken i området. Tilburg har været en vigtig industri-center med en vægt på ullindustri. Landmændene gjort deres lever af at sælge uld, og lærte at væve. I 1881 var der 145 spinderier her. I dag er der kun få tilbage. Arbejdsprocessen
kan overvejes i Audax Textilmuseum, hvor uld, der produceres stadig. I en tidligere ullfabrikk er moderne kunst museum De Pont. Tilburg hold festivaler såsom Festival Mundial, verdenskulturen, jazz festivaler og pop festival Burn Road Festival.

Eindhoven Airport er 31 kilometer fra byen Tilburg.

Dansk