Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Hoogeveen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hoogeveen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hoogeveen miniguide

Billeje Hoogeveen

Biludlejning Hoogeveen

Hoogeveen er en by nordvest for Amsterdam i den nordøstlige del af Holland .Hoogeveen har 55.000 indbyggere (2007). Flere kanaler gennem byen.

Byens historie går tilbage til December 20, 1625, når Roelof van echt købte en stor græstørv område fra landmændene i området til at høste tørv. I 1819 begyndte byens første industri: tørv og bistader. I 1883 besøgte den verdensberømte maler Vincent Van Gogh by. Maleriet Hytter i Zwartschaap blev malet mellem Hoogeveen og mellemgulv i år. I 1960 blev byen en af de hurtigst voksende byer i Holland. Dermed antallet af kanaler fyldt op.

Hoogeveen har en lille lufthavn 3 km uden for byen, mens Groningen ligger 45 kilometer fra Hoogeveen.

Dansk