Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Groningen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Groningen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Groningen miniguide

Billeje Groningen

Biludlejning Groningen

Groningen er Hollands syvende største by. Byen ligger langs løbet af floder Aa og Hunza i provinsen af samme navn, nordlige del af landet. Groningen kanal forbindelse med sådan Delfzijl og Harlingen. Det er den vigtigste handelspartner by i det nordlige Holland og har 180.000 indbyggere.

Groningen blev første gang præsenteret i 1000’s. Byen sluttede sig til Hanseatic fra 1282 og er i dag en universitetsby.1536 kom under Charles 5, og i 1580 spanierne overtog Groningen, før det blev generobret af Morita af Orange i 1594. Old Town, omgivet af kanaler. Her er den gotiske St. Martin Kirke fra 1400-tallet og rådhuset fra 1800-tallet. Green museeet er en af de mest moderne bygninger og er designet af Alessandro Mendini. Groningen har også en maritim museum og teater bl.ai samt et livligt natteliv.

Groningen Airport Eelde ligger ti kilometer syd for byen Groningen.

Dansk