Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Groningen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Groningen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Groningen miniguide

Billeje Groningen
Biludlejning Groningen

Groningen er Hollands syvende største by. Byen ligger langs løbet af floder Aa og Hunza i provinsen af samme navn, nordlige del af landet. Groningen kanal forbindelse med sådan Delfzijl og Harlingen. Det er den vigtigste handelspartner by i det nordlige Holland og har 180.000 indbyggere.

Groningen blev første gang præsenteret i 1000’s. Byen sluttede sig til Hanseatic fra 1282 og er i dag en universitetsby.1536 kom under Charles 5, og i 1580 spanierne overtog Groningen, før det blev generobret af Morita af Orange i 1594. Old Town, omgivet af kanaler. Her er den gotiske St. Martin Kirke fra 1400-tallet og rådhuset fra 1800-tallet. Green museeet er en af de mest moderne bygninger og er designet af Alessandro Mendini. Groningen har også en maritim museum og teater bl.ai samt et livligt natteliv.

Groningen Airport Eelde ligger ti kilometer syd for byen Groningen.