Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Zwolle

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Zwolle inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Zwolle miniguide

Billeje Zwolle

Biludlejning Zwolle

Zwolle ligger 80 km nordøst for Amsterdam er hovedstad i provinsen Overijssel i Holland .Dens navn betyder bakke, og det ligger mellem de fire floder, der omgiver byen Ijssen, Aa, Zwarte Water og Vecht. 118.000 indbyggere bor i Zwolle (2008).

Zwolle har været beboet siden stenalderen. Det var første gang nævnt i 1040, da kirken St. Michael, som stadig eksisterer, blev bygget. Zwolle fik byen status i 1230 og sluttede sig til Hanseforbundet i 1294. Byen har flere historiske bygninger. Nogle af disse er store kirke med dens berømte orgel, og Vor Frue Kirke, Onze Lieve Vrouwerkerk, med en 91 meter højt tårn, begge fra 1400-tallet. En anden seværdighed er Byporten Sassenpoort med sine fire tårne, og bymuseeet. Lige uden for Zwolle er Weerribben nationalpark og skovområdet omkring Ommen er velegnet til cykling.

Amsterdams Schiphol Lufthavn er 123 miles fra centrum af Zwolle.

Dansk