Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Zwolle

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Zwolle inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Zwolle miniguide

Billeje Zwolle
Biludlejning Zwolle

Zwolle ligger 80 km nordøst for Amsterdam er hovedstad i provinsen Overijssel i Holland .Dens navn betyder bakke, og det ligger mellem de fire floder, der omgiver byen Ijssen, Aa, Zwarte Water og Vecht. 118.000 indbyggere bor i Zwolle (2008).

Zwolle har været beboet siden stenalderen. Det var første gang nævnt i 1040, da kirken St. Michael, som stadig eksisterer, blev bygget. Zwolle fik byen status i 1230 og sluttede sig til Hanseforbundet i 1294. Byen har flere historiske bygninger. Nogle af disse er store kirke med dens berømte orgel, og Vor Frue Kirke, Onze Lieve Vrouwerkerk, med en 91 meter højt tårn, begge fra 1400-tallet. En anden seværdighed er Byporten Sassenpoort med sine fire tårne, og bymuseeet. Lige uden for Zwolle er Weerribben nationalpark og skovområdet omkring Ommen er velegnet til cykling.

Amsterdams Schiphol Lufthavn er 123 miles fra centrum af Zwolle.