Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Zeist

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Zeist inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Zeist miniguide

Billeje Zeist

Biludlejning Zeist

Zeist er en by lige øst for Utrecht , og sydøst for Amsterdam .En alt 60.000 indbyggere bor i byen, der er en ferie-og rereasjonssted.

Town “Seist” blev første gang nævnt i år 838. I 1200-tallet, byggede en kirke, som i dag er en del af en kirke fra 1900-tallet. Indtil middelalderen var en biflod til Rhinen gennem byen. Af de seværdigheder, du nævnte Zeist Castle. Det blev bygget mellem 1677 og 1686. For flere år, ligger den hollandske arkæologiske forskning service her. Byen voksede som en udvej for folk i Utrecht. I nærheden ligger et stort skovområde.

Lufthavn Schiphol i Amsterdam er beliggende 42 km fra Zeist.

Dansk