Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Utrecht

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Utrecht inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Utrecht miniguide

Billeje Utrecht

Biludlejning Utrecht

Utrecht, Hollands fjerdestørste by.Utrecht er beliggende 33 km sydøst for Amsterdam , ved Kromme Rijn og Amsterdam-Rijn-kanalen og er hovedstaden i provinsen med samme navn.275.000 bor i byens centrum, mens forstæder befolkning 560.000 mennesker i byen som en jernbaneknudepunkt.

Byens historie går tilbage til 1947 AD Kr. som den romerske kejser Claudius, gav ordre til en defensiv højborg i den nordlige del af riget. Utrecht katedral, St.Martin katedral, der blev indledt i 1200-tallet, Holland ‘højeste kirkebygning med sine 112 meter. Her besøgende kan kravle op og beundre udsigten, som på en klar dag siges at se til Amsterdam og Rotterdam. Det har et fiskemarked og flere museer, såsom det centrale museum for kunst, historie og arkæologi, jog en Aboriginal kunst museum. Utrecht har flere parker, kanaler og tilbyder gode muligheder for cykel eller båd. På Stadskasteel Oudaen, en 1300-tals slot kan besøgende smage øl.

Lufthavn Schiphol i Amsterdam er 35 kilometer fra Utrecht.

Dansk