Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Utrecht

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Utrecht inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Utrecht miniguide

Billeje Utrecht
Biludlejning Utrecht

Utrecht, Hollands fjerdestørste by.Utrecht er beliggende 33 km sydøst for Amsterdam, ved Kromme Rijn og Amsterdam-Rijn-kanalen og er hovedstaden i provinsen med samme navn.275.000 bor i byens centrum, mens forstæder befolkning 560.000 mennesker i byen som en jernbaneknudepunkt.

Byens historie går tilbage til 1947 AD Kr. som den romerske kejser Claudius, gav ordre til en defensiv højborg i den nordlige del af riget. Utrecht katedral, St.Martin katedral, der blev indledt i 1200-tallet, Holland ‘højeste kirkebygning med sine 112 meter. Her besøgende kan kravle op og beundre udsigten, som på en klar dag siges at se til Amsterdam og Rotterdam. Det har et fiskemarked og flere museer, såsom det centrale museum for kunst, historie og arkæologi, jog en Aboriginal kunst museum. Utrecht har flere parker, kanaler og tilbyder gode muligheder for cykel eller båd. På Stadskasteel Oudaen, en 1300-tals slot kan besøgende smage øl.

Lufthavn Schiphol i Amsterdam er 35 kilometer fra Utrecht.