Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Den Bosch

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Den Bosch inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Den Bosch miniguide

Billeje Den Bosch

Biludlejning Den Bosch

Hertogenbosch eller Bosch som byen også kaldes, er beliggende syd for floden Meuse ved Zuid-Willems Canal. Det er beliggende sydøst for Rotterdam og nord for Eindhoven .33.000 bor i byens centrum, mens forstæderne er befolkningen i byen i North Brabant provinsen i 180.000 indbyggere.

Den Bosch er den ene af Hollands ældste byer. Grundlagt i 1100-tallet. St. Jan’s Cathedral blev bygget i den 1300’s og er i gotisk stil. Det har en femskipet basilika med et rigt dekorerede facade og døbefont af kobber. The Boosch har Nederlands ældste murstensbygning, Moorian, fra 1300 som står på markedet og er hjemsted for
turistinformation. Byens rådhus, Stadshuis, facaden fra 1640. Andre attraktioner omfatter Biskop Museum of Church Kunst og Art Museum i Citadel.

Eindhoven Airport ligger 16 kilometer fra centrum Hertogenbosch.

Dansk