Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Den Bosch

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Den Bosch inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Den Bosch miniguide

Billeje Den Bosch
Biludlejning Den Bosch

Hertogenbosch eller Bosch som byen også kaldes, er beliggende syd for floden Meuse ved Zuid-Willems Canal. Det er beliggende sydøst for Rotterdam og nord for Eindhoven .33.000 bor i byens centrum, mens forstæderne er befolkningen i byen i North Brabant provinsen i 180.000 indbyggere.

Den Bosch er den ene af Hollands ældste byer. Grundlagt i 1100-tallet. St. Jan’s Cathedral blev bygget i den 1300’s og er i gotisk stil. Det har en femskipet basilika med et rigt dekorerede facade og døbefont af kobber. The Boosch har Nederlands ældste murstensbygning, Moorian, fra 1300 som står på markedet og er hjemsted for
turistinformation. Byens rådhus, Stadshuis, facaden fra 1640. Andre attraktioner omfatter Biskop Museum of Church Kunst og Art Museum i Citadel.

Eindhoven Airport ligger 16 kilometer fra centrum Hertogenbosch.