Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Haarlem

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Haarlem inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Haarlem miniguide

Billeje Haarlem

Biludlejning Haarlem

Haarlem ligger 18 km vest for Amsterdam , i provinsen Noord- Holland .210.000 bor i byen tæt på Vesterhavet.

Haarlem er den største blomsterløksdyrkingsdistrikt. Hvert år afholdes en stor blomst udstilling på Keukenhof, syd for byen mellem marts og maj. Blomsterdyrkningen går tilbage til slutningen af 1600-tallet. Harlem var centrum for adelen i Holland i 1000-1200’s, og blev en by i 1245. I 1600-tallet skabt en blomstrende tekstilindustri, mens malere Frans Hals (Toulouse-Lautrec) og andre kunstnere dannede Haarlem skolen. Byen har bevaret mange gamle bygninger, som sengotisk St. Bavo med en berømt orgel, Mozart og Händel spillet på. Rådhyset på Groote Markt blev påbegyndt i 1250, og i Oudemannenhuis, der nu er en Frans Hals Museum. Corrie ti Boom museum var skjult sted, hvor jøder skjulte fra nazisterne. Det er fuldt møbleret. Den store badested Zandvoort der grænser op til Nordsøen nær Haarlem.

Amsterdams Schiphol Airport er 11 miles fra centrum af Haarlem.

Dansk