Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Haarlem

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Haarlem inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Haarlem miniguide

Billeje Haarlem
Biludlejning Haarlem

Haarlem ligger 18 km vest for Amsterdam, i provinsen Noord- Holland .210.000 bor i byen tæt på Vesterhavet.

Haarlem er den største blomsterløksdyrkingsdistrikt. Hvert år afholdes en stor blomst udstilling på Keukenhof, syd for byen mellem marts og maj. Blomsterdyrkningen går tilbage til slutningen af 1600-tallet. Harlem var centrum for adelen i Holland i 1000-1200’s, og blev en by i 1245. I 1600-tallet skabt en blomstrende tekstilindustri, mens malere Frans Hals (Toulouse-Lautrec) og andre kunstnere dannede Haarlem skolen. Byen har bevaret mange gamle bygninger, som sengotisk St. Bavo med en berømt orgel, Mozart og Händel spillet på. Rådhyset på Groote Markt blev påbegyndt i 1250, og i Oudemannenhuis, der nu er en Frans Hals Museum. Corrie ti Boom museum var skjult sted, hvor jøder skjulte fra nazisterne. Det er fuldt møbleret. Den store badested Zandvoort der grænser op til Nordsøen nær Haarlem.

Amsterdams Schiphol Airport er 11 miles fra centrum af Haarlem.