Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Amersfoort

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Amersfoort inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Amersfoort miniguide

Billeje Amersfoort
Biludlejning Amersfoort

Amersfoort er beliggende 53 km øst for Amsterdam og 20 km nordøst for Utrecht.132.000 mennesker lever i byens centrum, mens forstæderne er befolkningen på i alt 250.000. Amersfoort er beliggende i Utrecht-provinsen.

Amersfoort er en middelalderby. Byens historie går tilbage til 1259. Her er flere delvist bevarede bymure. I middelalderen var byen et valfartssted. Almersfoort domkirke har den højeste tårn. Byens cirkulære historiske centrum er den største attraktion i byen. Andre attraktioner omfatter Onze Lièvre Vrouwe tårn med 364 trin.Eern River løber gennem byen, fra Monnickeldam til en af byens bedst bevarede gader, Koppelpoort. Amersfoort giver gode ruter for cyklister, der kan vælge mellem længere og kortere ruter.

Amsterdam Lufthavn Schiphol er 64 miles fra centrum af Amersfoort.