Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Amersfoort

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Amersfoort inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Amersfoort miniguide

Billeje Amersfoort

Biludlejning Amersfoort

Amersfoort er beliggende 53 km øst for Amsterdam og 20 km nordøst for Utrecht.132.000 mennesker lever i byens centrum, mens forstæderne er befolkningen på i alt 250.000. Amersfoort er beliggende i Utrecht-provinsen.

Amersfoort er en middelalderby. Byens historie går tilbage til 1259. Her er flere delvist bevarede bymure. I middelalderen var byen et valfartssted. Almersfoort domkirke har den højeste tårn. Byens cirkulære historiske centrum er den største attraktion i byen. Andre attraktioner omfatter Onze Lièvre Vrouwe tårn med 364 trin.Eern River løber gennem byen, fra Monnickeldam til en af byens bedst bevarede gader, Koppelpoort. Amersfoort giver gode ruter for cyklister, der kan vælge mellem længere og kortere ruter.

Amsterdam Lufthavn Schiphol er 64 miles fra centrum af Amersfoort.

Dansk