Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Breda

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Breda inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Breda miniguide

Billeje Breda
Biludlejning Breda

Breda er beliggende 40 km sydøst for Rotterdam i provinsen Noord-Brabant.166.000 bor i den industrielle by nord for Antwerpen .

Breda er en tidligere fæstning, der blev en by i 1252 Breda har en gotisk katedral, de Groote Kerk. I 1566, blev et kompromis indgået i byen efter en anmodning fra den hollandske adelige guvernør Margaret af Parma. Kompromiset blev en optakt til den hollandske frihedskamp. Traktaten Breda i 1667 var den nederlandske erobringer i Nordamerika, New York og New Jersey, der er ydet til Storbritannien.Breda er kendt for at være en shoppby i Holland .Blandt dens attraktioner er Wilhelminastraat, Grote Markt, byens kerne, hvor rådhuset og en gotisk kirke står. Skovområder i det sydlige Ginneken Zandberg og tilbyder vandreture muligheder for besøgende.

Eindhoven Lufthavn er 45 km fra Breda.