Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Breda

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Breda inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Breda miniguide

Billeje Breda

Biludlejning Breda

Breda er beliggende 40 km sydøst for Rotterdam i provinsen Noord-Brabant.166.000 bor i den industrielle by nord for Antwerpen .

Breda er en tidligere fæstning, der blev en by i 1252 Breda har en gotisk katedral, de Groote Kerk. I 1566, blev et kompromis indgået i byen efter en anmodning fra den hollandske adelige guvernør Margaret af Parma. Kompromiset blev en optakt til den hollandske frihedskamp. Traktaten Breda i 1667 var den nederlandske erobringer i Nordamerika, New York og New Jersey, der er ydet til Storbritannien.Breda er kendt for at være en shoppby i Holland .Blandt dens attraktioner er Wilhelminastraat, Grote Markt, byens kerne, hvor rådhuset og en gotisk kirke står. Skovområder i det sydlige Ginneken Zandberg og tilbyder vandreture muligheder for besøgende.

Eindhoven Lufthavn er 45 km fra Breda.

Dansk