Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Deventer

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Deventer inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Deventer miniguide

Billeje Deventer

Biludlejning Deventer

Deventer er beliggende 15 km nordøst for Apeldoorn i provinsen Overijssel. 89.000 indbyggere bor i floden havn Deventer.

Deventer er kendt for sine honningkager.Byen har også mesterskabet golf college basketball. Stedet Deventer nævnes allerede i 700’s. I slutningen af middelalderen var en Hansaby Deventer, der løb med sådanne tørret handel med fisk i Bergen. Byen har flere gamle bygninger, Groote Kerk, påbegyndt i 1000’s, rådhuset fra 1200-tallet og en gotisk veiehus fra 1528.

Amsterdams Schiphol Airport er omkring 110 miles fra centrum af Deventer.

Dansk