Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Heerenveen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Heerenveen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Heerenveen miniguide

Billeje Heerenveen
Biludlejning Heerenveen

Heerenveen ligger 32 km sydøst for Leeurwarden i provinsen Friesland. 42.000 mennesker lever i Heerenveen, der ligger nord for landet.

Heerenveen blev grundlagt i 1551 og er bedst kendt for sin skating. World Famous skatere, har olympiske mestre sæt flere verdensrekorder på Thialf indendørs skøjter arena. Det var en af verdens første innebdørs stier på 400 meter. Hvert år, tiltrække nye internationale race fans her. Byens fotballlag SC Heerenveen i første division og har været en fast deltager i UEFA år. Holdet spiller på Abe Lenstra fodboldstadion, der har en større siddepladskapacitet end antallet af indbyggere i byen. Der er i øjeblikket en vindmølle resterne af byens oprindelige 17: Welgelegen.

Schiphol Lufthavn i Amsterdam er beliggende 106 km fra Hereenveen centrum, mens Rotterdam ligger 149 km fra byen.