Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Heerenveen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Heerenveen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Heerenveen miniguide

Billeje Heerenveen

Biludlejning Heerenveen

Heerenveen ligger 32 km sydøst for Leeurwarden i provinsen Friesland. 42.000 mennesker lever i Heerenveen, der ligger nord for landet.

Heerenveen blev grundlagt i 1551 og er bedst kendt for sin skating. World Famous skatere, har olympiske mestre sæt flere verdensrekorder på Thialf indendørs skøjter arena. Det var en af verdens første innebdørs stier på 400 meter. Hvert år, tiltrække nye internationale race fans her. Byens fotballlag SC Heerenveen i første division og har været en fast deltager i UEFA år. Holdet spiller på Abe Lenstra fodboldstadion, der har en større siddepladskapacitet end antallet af indbyggere i byen. Der er i øjeblikket en vindmølle resterne af byens oprindelige 17: Welgelegen.

Schiphol Lufthavn i Amsterdam er beliggende 106 km fra Hereenveen centrum, mens Rotterdam ligger 149 km fra byen.

Dansk