Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Apeldoorn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Apeldoorn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Apeldoorn miniguide

Billeje Apeldoorn
Biludlejning Apeldoorn

Apeldoorn er beliggende i Holland, 25 km nord for Arnhem i Gelderland, og 90 km østfor Amsterdam. 156.000 indbyggere bor i Apeldoorn.

Apeldoorn er bedst kendt som en sommerresidens for landets kongefamilie. Palais Het Loo er her. Denne symmetriske palads blev bygget i 1684-1686 af Kong William III og Mary II England .Slottet var residens for House of Orange-Nassau indtil dronning Wilhelmina døde i 1962. Siden 1984 har der været et museum. Denne bygning i barokstil designet af Jacob Roman og John van Swieten, mens haven er designet af Claude Desgotz. Her kan besøgende vandre rundt i værelset, haven og parken. Det er også en zoologisk have med aber i Apeldoorn.

Den nærmeste lufthavn er Amsterdam Schiphol ca 110 km fra Apeldoorn.