Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Apeldoorn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Apeldoorn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Apeldoorn miniguide

Billeje Apeldoorn

Biludlejning Apeldoorn

Apeldoorn er beliggende i Holland , 25 km nord for Arnhem i Gelderland, og 90 km østfor Amsterdam . 156.000 indbyggere bor i Apeldoorn.

Apeldoorn er bedst kendt som en sommerresidens for landets kongefamilie. Palais Het Loo er her. Denne symmetriske palads blev bygget i 1684-1686 af Kong William III og Mary II England .Slottet var residens for House of Orange-Nassau indtil dronning Wilhelmina døde i 1962. Siden 1984 har der været et museum. Denne bygning i barokstil designet af Jacob Roman og John van Swieten, mens haven er designet af Claude Desgotz. Her kan besøgende vandre rundt i værelset, haven og parken. Det er også en zoologisk have med aber i Apeldoorn.

Den nærmeste lufthavn er Amsterdam Schiphol ca 110 km fra Apeldoorn.

Dansk