Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Leeuwarden

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Leeuwarden inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Leeuwarden miniguide

Billeje Leeuwarden

Biludlejning Leeuwarden

Leeuwarden ligger nord for Holland , 50 km vest for Groningen .Byen er hovedstad i provinsen og har 91.000 indbyggere (2005). Leuuwarden jernbanen og kanalen vejkryds.

Leeuwarden område har haft bosættelser siden 900-tallet. Byen blev en by i 1435, og var en aktiv handel indtil Middelzee floden tørrede op i 1500-tallet. På 1500-1700’s var Leeuwarden er kendt for sin guld og sølv personale. Leeuwarden har mange smukke bygninger fra denne periode. Old Town er omgivet af kanaler, og maleriske bygninger, kirken fra 1300-tallet, den gamle handel Waag, St. Boniface, Kanselarij, det skæve tårn Oldehove, herunder rådhus Byens attraktioner omfatter blandt andet en national keramik museum og en Natural History Museum. Leeuwarden har symfoniorkester og en frisisk Museum. Påske holdt Holland største blomst marked her.

Groningen Lufthavn er 53 km fra Leeuwarden.

Dansk