Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Leeuwarden

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Leeuwarden inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Leeuwarden miniguide

Billeje Leeuwarden
Biludlejning Leeuwarden

Leeuwarden ligger nord for Holland, 50 km vest for Groningen .Byen er hovedstad i provinsen og har 91.000 indbyggere (2005). Leuuwarden jernbanen og kanalen vejkryds.

Leeuwarden område har haft bosættelser siden 900-tallet. Byen blev en by i 1435, og var en aktiv handel indtil Middelzee floden tørrede op i 1500-tallet. På 1500-1700’s var Leeuwarden er kendt for sin guld og sølv personale. Leeuwarden har mange smukke bygninger fra denne periode. Old Town er omgivet af kanaler, og maleriske bygninger, kirken fra 1300-tallet, den gamle handel Waag, St. Boniface, Kanselarij, det skæve tårn Oldehove, herunder rådhus Byens attraktioner omfatter blandt andet en national keramik museum og en Natural History Museum. Leeuwarden har symfoniorkester og en frisisk Museum. Påske holdt Holland største blomst marked her.

Groningen Lufthavn er 53 km fra Leeuwarden.