Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Alkmaar

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Alkmaar inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Alkmaar miniguide

Billeje Alkmaar
Biludlejning Alkmaar

Alkmaar er en by 40 km nordvest for Amsterdam, i provinsen Noord-Holland.Byen har 95.000 indbyggere i byen, og omkring byen tæller 190.000 indbyggere. Fra Alkmaar er der en båd til Storbritannien.

Alkmaar er kendt for sine oste marked. Hver fredag fra april til oktober, sælges osten i den traditionelle måde, som det har været solgt i flere århundreder. Alkmaar har mange historiske bygninger, og har taget sig af kanaler og de smalle gader fra 1700-tallet. Berger Port Bridge vidner til gamle vej til Bergen, mens Stedelijk Museum Alkmaar giver besøgende adgang til byens og områdets historie. Derudover har Alkmaar en ost museum og et nationalt ølmuseum med en bar seververer 86 forskellige sorter af øl. Byens landbrugslandskab er en UNESCO World Heritage List. Oude Gracht Canal er byens største med mere historiske huse, og egnet til kajaksejlads.

Amsterdam Schiphol er 36 miles fra centrum af Alkmaar.