Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Alkmaar

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Alkmaar inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Alkmaar miniguide

Billeje Alkmaar

Biludlejning Alkmaar

Alkmaar er en by 40 km nordvest for Amsterdam , i provinsen Noord-Holland.Byen har 95.000 indbyggere i byen, og omkring byen tæller 190.000 indbyggere. Fra Alkmaar er der en båd til Storbritannien.

Alkmaar er kendt for sine oste marked. Hver fredag fra april til oktober, sælges osten i den traditionelle måde, som det har været solgt i flere århundreder. Alkmaar har mange historiske bygninger, og har taget sig af kanaler og de smalle gader fra 1700-tallet. Berger Port Bridge vidner til gamle vej til Bergen, mens Stedelijk Museum Alkmaar giver besøgende adgang til byens og områdets historie. Derudover har Alkmaar en ost museum og et nationalt ølmuseum med en bar seververer 86 forskellige sorter af øl. Byens landbrugslandskab er en UNESCO World Heritage List. Oude Gracht Canal er byens største med mere historiske huse, og egnet til kajaksejlads.

Amsterdam Schiphol er 36 miles fra centrum af Alkmaar.

Dansk