Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Enschede

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Enschede inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Enschede miniguide

Billeje Enschede
Biludlejning Enschede

Enschede er en by i det østlige Holland, nær grænsen til Tyskland på Twentekanalen.Det er beliggende i provinsen Overijssel i Holland og har 153.000 indbyggere.Entschede er vokset sammen med Hengelo.

Rijksmuseum Twente er en samling af hollandsk maleri mestre fra 1800-tallet. Museum Twente Welle, i området Roombeek, er dedikeret til byens tidligere bomuldsproduktion.Byen blev stærkt beskadiget under Anden Verdenskrig, og senere genopbygget i moderne arkitektur. Det er blevet en typisk studerende med en livlige natteliv omkring pladsen. Blandt byens attraktioner kan Göte kerk nævnt Lbyringt Park, Labyrinth, hvor Zinn nævnt. Byen har også musik, og markedet hver tirsdag. Besøgende kan shoppe eller besøge et af byens parkområder, spille golf eller tage på en sejltur.

Enschede Airport Twente ligger 3,7 km nord for Enschede.