Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Enschede

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Enschede inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Enschede miniguide

Billeje Enschede

Biludlejning Enschede

Enschede er en by i det østlige Holland , nær grænsen til Tyskland på Twentekanalen.Det er beliggende i provinsen Overijssel i Holland og har 153.000 indbyggere.Entschede er vokset sammen med Hengelo.

Rijksmuseum Twente er en samling af hollandsk maleri mestre fra 1800-tallet. Museum Twente Welle, i området Roombeek, er dedikeret til byens tidligere bomuldsproduktion.Byen blev stærkt beskadiget under Anden Verdenskrig, og senere genopbygget i moderne arkitektur. Det er blevet en typisk studerende med en livlige natteliv omkring pladsen. Blandt byens attraktioner kan Göte kerk nævnt Lbyringt Park, Labyrinth, hvor Zinn nævnt. Byen har også musik, og markedet hver tirsdag. Besøgende kan shoppe eller besøge et af byens parkområder, spille golf eller tage på en sejltur.

Enschede Airport Twente ligger 3,7 km nord for Enschede.

Dansk