Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Heerlen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Heerlen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Heerlen miniguide

Billeje Heerlen

Biludlejning Heerlen

Heerlen er en by 20 kilometer nordøst for Maastricht .Heerlen er beliggende i Limburg-provinsen nær grænsen til Tyskland .94.000 beboerne i bymidten, med 270.000 forstæder.

Fra gammel Heerlen var en romersk by. For 2000 år siden var der en militær løsning, der gav byen navn Coriovallum.Heerlen var centrum for den østlige kul felt i Limburg, Oostelije Mijnstreek, men kulminerne er lukket i dag. Nu Heerlen del af en ny prosjetk kaldet Park City Limburg, som vil gøre byen grønnere. Heerlen har ikke overraskende, attraktioner, såsom en minedrift museum, der ud over teatret, og slottet Hoensbroek herunder I midten af august Booch festival holdes her. Besøgende kan tage på turné i Terworm, region, ridning på sorte heste i Bbenzerade, eller tjek byens geologiske og arkæologiske museum.

Maastricht Achen lufthavn ligger 16 km fra Heerlen.

Dansk