Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Maastricht

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Maastricht inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Maastricht miniguide

Billeje Maastricht
Biludlejning Maastricht

Maastricht er den nederlandske sydligste by ved floden Maas, som deler byen i to. Byen er hovedstad i Limburg-provinsen og tæt på Belgien og Tyskland .122.000 indbyggere bor i Maastricht, som er kanal og jernbane hub (2005).

Maastricht er måske bedst kendt for traktat med samme navn, der blev underskrevet i 1992 af EU’s medlemmer. Maastricht er Nederlandenes ældste by, grundlagt af romerne, der gav navn til byen. I middelalderen var et vigtigt centrum for Maastricht, med sin tekstilindustri, ud over at være et knudepunkt for handel mod øst og syd. Byen var et centrum for kultur og kunst i middelalderen, og i 1834 blev den første hollandske keramik business storindustrien. Town bygger på gode indkøbsmuligheder, og attraktioner som de to tårne, St. Servaas Kirke og Skt januar s Cathedral. Før påske holder Maastricht karneval, hvor hele byen klæder sig ud i kostumer. I Bonnenfantmuset besøgende kan se de hollandske mestre som Rubens, Van Dyck, blandt andet

Maastricht Aachen Airport ligger 14 kilometer uden for centrum.