Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Maastricht Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Maastricht Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Maastricht Lufthavn miniguide

Billeje Maastricht Lufthavn
Biludlejning Maastricht Lufthavn

Maastricht Aachen Airport (MST) er en lille lufthavn 9,3 km syd for Maastricht .Der er busforbindelse mellem lufthavnen og Maastricht. Hertz og Europcar har biludlejningsfirmaer repræsenteret i lufthavnen. Maastricht Aachen Airport har få passagerer i 2008 var 252.000 passagerer på besøg i lufthavnen.

Når det kommer til last, dog er den næststørste lufthavn, Holland. Fra lufthavnen er det nu omkring 10 forskellige destinationer i Europa, der drives mest af Ryanair og Transavia.com. Lufthavnen har en restaurant, bar og toldfrie butik, rejsebureau og ATM.

Hotellet Tulip Inn Maastricht Aachen Airport er direkte forbundet til terminalen. Til venstre for hotellet er det muligt at gå op til en terrasse for at nyde udsigten. En virksomhed park på 100 hektar er under opførelse i nærheden af terminalen.