Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Maastricht Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Maastricht Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Maastricht Lufthavn miniguide

Billeje Maastricht Lufthavn

Biludlejning Maastricht Lufthavn

Maastricht Aachen Airport (MST) er en lille lufthavn 9,3 km syd for Maastricht .Der er busforbindelse mellem lufthavnen og Maastricht. Hertz og Europcar har biludlejningsfirmaer repræsenteret i lufthavnen. Maastricht Aachen Airport har få passagerer i 2008 var 252.000 passagerer på besøg i lufthavnen.

Når det kommer til last, dog er den næststørste lufthavn, Holland. Fra lufthavnen er det nu omkring 10 forskellige destinationer i Europa, der drives mest af Ryanair og Transavia.com. Lufthavnen har en restaurant, bar og toldfrie butik, rejsebureau og ATM.

Hotellet Tulip Inn Maastricht Aachen Airport er direkte forbundet til terminalen. Til venstre for hotellet er det muligt at gå op til en terrasse for at nyde udsigten. En virksomhed park på 100 hektar er under opførelse i nærheden af terminalen.

Dansk