Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Helmond

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Helmond inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Helmond miniguide

Billeje Helmond

Biludlejning Helmond

Helmond er en by i provinsen Noord-Brabant i det sydlige Holland , 15 km nordøst for Eindhoven .84.000 mennesker lever i Helmond (2003).

De første bosættelser i Helmond etableret i området omkring år 1000 Den første skriftlige spor findes i en artikel fra pave Alekander III i 1179 I 1232 modtog Helmond status. I midten er et slot bygget af Jan III van Verlaer den 1300’s. Der er flere tekstilvirksomheder, for det meste langs kanalen i Syd Willemsvaart passerer gennem byen.Her Art Center Paalwondingen der cubic tegninger af Pieter Blom af 1978. Helmond fremstiller biler MAX. Byen byder på gode betingelser for cykling, shopping og gå.

Eindhoven Airport er 20 kilometer fra byen Helmond.

Dansk