Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Helmond

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Helmond inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Helmond miniguide

Billeje Helmond
Biludlejning Helmond

Helmond er en by i provinsen Noord-Brabant i det sydlige Holland, 15 km nordøst for Eindhoven .84.000 mennesker lever i Helmond (2003).

De første bosættelser i Helmond etableret i området omkring år 1000 Den første skriftlige spor findes i en artikel fra pave Alekander III i 1179 I 1232 modtog Helmond status. I midten er et slot bygget af Jan III van Verlaer den 1300’s. Der er flere tekstilvirksomheder, for det meste langs kanalen i Syd Willemsvaart passerer gennem byen.Her Art Center Paalwondingen der cubic tegninger af Pieter Blom af 1978. Helmond fremstiller biler MAX. Byen byder på gode betingelser for cykling, shopping og gå.

Eindhoven Airport er 20 kilometer fra byen Helmond.