Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kielce

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kielce inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kielce miniguide

Billeje Kielce

Biludlejning Kielce

Kielce er beliggende 150 km syd for hovedstaden Warszawa ved foden af Lysa Góra bjerg.Kielce er hovedstaden i regionen Swietokrzyskie, og har i alt 212.000 indbyggere. Kielce er beliggende ved floden Silnicas bredde.

Den tidligere mineby har været beboet siden 500 AD Kr., men blev først befragtes 1384. Byen har været på både østrigske og russiske hænder. Før udbruddet af Anden Verdenskrig havde byen en jødisk befolkning på ca. 20.000, når den Røde Hær erobrede byen i januar 1945 var der kun to tilbage. Palace of Krakow Biskopper blev bygget i 1637, og er bevaret i sin oprindelige form. Nationalmuseet har en samling af malerier af polske kunstnere fra 1700-tallet til 2000’s. Der er også militært udstyr. I området omkring Kielce ligger ikke mindre end fem geologiske naturreservater, og Swietokrzyskie bjerge på 600 meter. De er blandt Europas ældste.

Warszawa, John Paul II International Airport i Krakow er 104 km fra Kielce.

Dansk