Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kielce

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kielce inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kielce miniguide

Billeje Kielce
Biludlejning Kielce

Kielce er beliggende 150 km syd for hovedstaden Warszawa ved foden af Lysa Góra bjerg.Kielce er hovedstaden i regionen Swietokrzyskie, og har i alt 212.000 indbyggere. Kielce er beliggende ved floden Silnicas bredde.

Den tidligere mineby har været beboet siden 500 AD Kr., men blev først befragtes 1384. Byen har været på både østrigske og russiske hænder. Før udbruddet af Anden Verdenskrig havde byen en jødisk befolkning på ca. 20.000, når den Røde Hær erobrede byen i januar 1945 var der kun to tilbage. Palace of Krakow Biskopper blev bygget i 1637, og er bevaret i sin oprindelige form. Nationalmuseet har en samling af malerier af polske kunstnere fra 1700-tallet til 2000’s. Der er også militært udstyr. I området omkring Kielce ligger ikke mindre end fem geologiske naturreservater, og Swietokrzyskie bjerge på 600 meter. De er blandt Europas ældste.

Warszawa, John Paul II International Airport i Krakow er 104 km fra Kielce.