Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lublin

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lublin inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lublin miniguide

Billeje Lublin
Biludlejning Lublin

Lublin ligger 160 km sydøst for Warszawa, og er den niende største by.Byen har 357.000 indbyggere og er hovedstaden i provinsen med samme navn.

Lublin er en gammel handelsby og var en vigtig base for den polske ekspansion mod øst i 1100-tallet. Lublin blev chartret i 1317, og mange nationale dages møde her.I 1569, det sted, hvor den virkelige union mellem Polen og Litauen blev undertegnet. blevSlot i Lublin fra 1200-tallet ligger på den gamle bydel på en højde. Her var en kongelig kapel med malerier fra den byzantinske periode. Lublin var et centrum for jødedommen, og i Majdanek museum besøgende kan lære mere om koncentrationslejren med samme navn. Byen har mange biografer og teatre samt kunstgallerier, Lublin er også en festival: fra rock, teater, musik klassisk, internationale dokumentarfilm festival til den middelalderlige festival.

Lublin Radwiec Airport er fire kilometer uden for Warszawa, mens Federico Chopin Lufthavn skat 151 km fra Lublin.