Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lublin

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lublin inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lublin miniguide

Billeje Lublin

Biludlejning Lublin

Lublin ligger 160 km sydøst for Warszawa , og er den niende største by.Byen har 357.000 indbyggere og er hovedstaden i provinsen med samme navn.

Lublin er en gammel handelsby og var en vigtig base for den polske ekspansion mod øst i 1100-tallet. Lublin blev chartret i 1317, og mange nationale dages møde her.I 1569, det sted, hvor den virkelige union mellem Polen og Litauen blev undertegnet. blevSlot i Lublin fra 1200-tallet ligger på den gamle bydel på en højde. Her var en kongelig kapel med malerier fra den byzantinske periode. Lublin var et centrum for jødedommen, og i Majdanek museum besøgende kan lære mere om koncentrationslejren med samme navn. Byen har mange biografer og teatre samt kunstgallerier, Lublin er også en festival: fra rock, teater, musik klassisk, internationale dokumentarfilm festival til den middelalderlige festival.

Lublin Radwiec Airport er fire kilometer uden for Warszawa, mens Federico Chopin Lufthavn skat 151 km fra Lublin.

Dansk