Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Katowice Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Katowice Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Katowice Lufthavn miniguide

Billeje Katowice Lufthavn
Biludlejning Katowice Lufthavn

Katowice International Airport (KTW) er beliggende i Pyrzowice ca 34 km nord nordvest for Katowice i Polen .Der er en busforbindelse mellem Katowice og lufthavnen.Alle 12 forskellige bilproducenter er repræsenteret i lufthavnen, herunder Dollar, Budget, Dollar, Incar 24 og Silvercar.

Katowice Airport har to terminaler, hvoraf den sidste blev færdig renoveret i 2007. En terminal serverer ruter inden for Schengen-området, den anden uden Schengen.Det er tjent med over 40 forskellige flyselskaber, Wizz Air er det ved rejser til de fleste destinationer. De vigtigste base for Wizz Air, LOT Polish Airlines.

Udvælgelsen af butikker, caféer, barer og restauranter er gode. Andre faciliteter, en bank, posthus, baby / familieværelser, førstehjælp og rejsebureauer. En af de nærmeste hoteller som er placeret ca 1 km fra lufthavnen, Hotel Wilga.