Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Katowice Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Katowice Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Katowice Lufthavn miniguide

Billeje Katowice Lufthavn

Biludlejning Katowice Lufthavn

Katowice International Airport (KTW) er beliggende i Pyrzowice ca 34 km nord nordvest for Katowice i Polen .Der er en busforbindelse mellem Katowice og lufthavnen.Alle 12 forskellige bilproducenter er repræsenteret i lufthavnen, herunder Dollar, Budget, Dollar, Incar 24 og Silvercar.

Katowice Airport har to terminaler, hvoraf den sidste blev færdig renoveret i 2007. En terminal serverer ruter inden for Schengen-området, den anden uden Schengen.Det er tjent med over 40 forskellige flyselskaber, Wizz Air er det ved rejser til de fleste destinationer. De vigtigste base for Wizz Air, LOT Polish Airlines.

Udvælgelsen af butikker, caféer, barer og restauranter er gode. Andre faciliteter, en bank, posthus, baby / familieværelser, førstehjælp og rejsebureauer. En af de nærmeste hoteller som er placeret ca 1 km fra lufthavnen, Hotel Wilga.

Dansk