Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bialystok

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bialystok inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bialystok miniguide

Billeje Bialystok
Biludlejning Bialystok

Bialystok er den største by i det nordøstlige Polen, ikke langt fra grænsen til Hviderusland .Med næsten 300.000 indbyggere, er byen en af Polens mest tætbefolkede.Bialystok er hovedstaden i regionen Podlaskie Voivodship.

Bialystok blev grundlagt i 1320 Byen kom under den preussiske Empire i 1795, men i 1807 Napoleon gav byen til kejseren Alexander. I 1921 Bialystok Polen og derefter gå over til russiske hænder i 1939. Under Anden Verdenskrig tyskerne dræbte halvdelen af byens befolkning, herunder jøder, der før krigen stod for 40 procent af befolkningen. Et af byens seværdigheder, Branickis palads, blev bygget af Jan Clement Bnaicki, en adelsmand, som havde ambitioner om at blive konge af Polen.Slottet med sine haver, pavilloner og skulpturer, sammen med byens kirker og klostre i den franske stil, bidrog til byen i 1800-tallet blev kendt som Versailles Podlachia.

Warszawa, John Paul II lufthavn ligger 192 km længere sydpå i Bialystok.