Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bialystok

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bialystok inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bialystok miniguide

Billeje Bialystok

Biludlejning Bialystok

Bialystok er den største by i det nordøstlige Polen , ikke langt fra grænsen til Hviderusland .Med næsten 300.000 indbyggere, er byen en af Polens mest tætbefolkede.Bialystok er hovedstaden i regionen Podlaskie Voivodship.

Bialystok blev grundlagt i 1320 Byen kom under den preussiske Empire i 1795, men i 1807 Napoleon gav byen til kejseren Alexander. I 1921 Bialystok Polen og derefter gå over til russiske hænder i 1939. Under Anden Verdenskrig tyskerne dræbte halvdelen af byens befolkning, herunder jøder, der før krigen stod for 40 procent af befolkningen. Et af byens seværdigheder, Branickis palads, blev bygget af Jan Clement Bnaicki, en adelsmand, som havde ambitioner om at blive konge af Polen.Slottet med sine haver, pavilloner og skulpturer, sammen med byens kirker og klostre i den franske stil, bidrog til byen i 1800-tallet blev kendt som Versailles Podlachia.

Warszawa, John Paul II lufthavn ligger 192 km længere sydpå i Bialystok.

Dansk