Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Wroclaw

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Wroclaw inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Wroclaw miniguide

Wroclaw
Biludlejning Wroclaw

Wroc?aw er Polens fjerdestørste by og hovedstad i provinsen af samme navn.640.000 mennesker lever i byen, der ligger på begge sider af floden Oder. Wroclaw er beliggende syd-vestlige del af Polen, hvis grænse Tjekkiet .Det er en vigtig flod port og en port.

Wroclav har et rigt kulturliv og en fascinerende arkitektur. Byen har et af Europas største torve, Ryne. Omkring pladsen er der flere museer, gallerier, biografer og teatre.Wroclaw har mere gotisk og barok kirker. St John’s Cathedral fra 1300 har en af Polens største kirke instrumenter. I Raclawice Panorama, som er en af byens mest besøgte turistattraktioner, kan turisterne se slaget ved Raclawice malet på et stort lærred. Russiske og polske tropper kæmpede hinanden i kamp i 1794. Polakkerne vandt kampen, mens Rusland vandt krigen. Wroclav har også adskillige festivaler som Jazz Festival ved Oder-floden i foråret.

Wroclaw internationale lufthavn ligger i Strachowice, omkring 12 kilometer fra Wroclaw centrum.