Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Wroclaw

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Wroclaw inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Wroclaw miniguide

Wroclaw

Biludlejning Wroclaw

Wroc?aw er Polens fjerdestørste by og hovedstad i provinsen af samme navn.640.000 mennesker lever i byen, der ligger på begge sider af floden Oder. Wroclaw er beliggende syd-vestlige del af Polen , hvis grænse Tjekkiet .Det er en vigtig flod port og en port.

Wroclav har et rigt kulturliv og en fascinerende arkitektur. Byen har et af Europas største torve, Ryne. Omkring pladsen er der flere museer, gallerier, biografer og teatre.Wroclaw har mere gotisk og barok kirker. St John’s Cathedral fra 1300 har en af Polens største kirke instrumenter. I Raclawice Panorama, som er en af byens mest besøgte turistattraktioner, kan turisterne se slaget ved Raclawice malet på et stort lærred. Russiske og polske tropper kæmpede hinanden i kamp i 1794. Polakkerne vandt kampen, mens Rusland vandt krigen. Wroclav har også adskillige festivaler som Jazz Festival ved Oder-floden i foråret.

Wroclaw internationale lufthavn ligger i Strachowice, omkring 12 kilometer fra Wroclaw centrum.

Dansk