Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Wroclaw Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Wroclaw Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Wroclaw Lufthavn miniguide

Billeje Wroclaw Lufthavn

Biludlejning Wroclaw Lufthavn

Copernicus Airport Wroclaw (WRO) ligger 10 km sydvest for Wroclaw .Der er en bus mellem lufthavnen og hver 20 Wroclaw til 30 minutter på hverdage og hver 40 minutter på søndage, og han lligdager.Hertz, Europcar, Sixt,
Avis, Budget, National, Alamo og Feldman-Car er biludlejningsselskaber, der tilbyder deres service i lufthavnen.

1.365.456 passagerer besøgte lufthavnen i 2009. Fra Wroclaw Lufthavn kan rejse til forskellige byer i 10 forskellige lande i Europa. De vigtigste base for Wizz Air.Lufthavnen er under udvikling, og i løbet af 2012, en ny terminal skal være afsluttet. Allerede i 2010 bør det være i stand til at rumme 2 millioner passagerer.

Der er et godt valg af 5 forskellige mad-og drikkevarer forretninger og gode indkøbsmuligheder i Wroclaw lufthavn. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, posthus, ATM, et kapel, business lounge, førstehjælp og turistinformation. En ny lufthavn hotel med konferencecenter vil være gennemført som led i udviklingsprojektet.

Dansk