Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Wroclaw Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Wroclaw Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Wroclaw Lufthavn miniguide

Billeje Wroclaw Lufthavn
Biludlejning Wroclaw Lufthavn

Copernicus Airport Wroclaw (WRO) ligger 10 km sydvest for Wroclaw .Der er en bus mellem lufthavnen og hver 20 Wroclaw til 30 minutter på hverdage og hver 40 minutter på søndage, og han lligdager.Hertz, Europcar, Sixt,
Avis, Budget, National, Alamo og Feldman-Car er biludlejningsselskaber, der tilbyder deres service i lufthavnen.

1.365.456 passagerer besøgte lufthavnen i 2009. Fra Wroclaw Lufthavn kan rejse til forskellige byer i 10 forskellige lande i Europa. De vigtigste base for Wizz Air.Lufthavnen er under udvikling, og i løbet af 2012, en ny terminal skal være afsluttet. Allerede i 2010 bør det være i stand til at rumme 2 millioner passagerer.

Der er et godt valg af 5 forskellige mad-og drikkevarer forretninger og gode indkøbsmuligheder i Wroclaw lufthavn. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, posthus, ATM, et kapel, business lounge, førstehjælp og turistinformation. En ny lufthavn hotel med konferencecenter vil være gennemført som led i udviklingsprojektet.