Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bydgoszcz

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bydgoszcz inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bydgoszcz miniguide

Billeje Bydgoszcz
Biludlejning Bydgoszcz

Bydgoszcz er beliggende syd for Gdansk og nord for Warszawa .Byen er Polens ottende største by med 374.000 indbyggere. Bydgoszcz ligger ti kilometer vest for floden Wisla. Hvis en kanal til Notec og Oder. Byen er et vigtigt jernbaneknudepunkt og flodhavnen forbinder industrielle havne Øvre Schlesien med de baltiske havne.

Bydgoszcz blev annekteret af Preussen i 1772, da Polen blev delt.I 1807 kom det under Storhertugdømmet Warszawa, og fra 1815 den igen kom under preussisk styre.I 1871 Bydgoszcz blev en del af det tyske kejserrige, men kom under polske regel efter Første Verdenskrig. Blandt byens attraktioner er dens tresidete, Fara Kirke fra 1500-tallet i gotisk stil, der også er selskabets ældste. Kirken har et berømt maleri. Wyspa Mynska, midt i byen var tidligere industrielle centrum, er det nu mere røde murstensbygninger og grønne områder.

Bydgoszcz Ignacy Jan Paderewski Airport er seks kilometer fra centrum.