Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bydgoszcz

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bydgoszcz inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bydgoszcz miniguide

Billeje Bydgoszcz

Biludlejning Bydgoszcz

Bydgoszcz er beliggende syd for Gdansk og nord for Warszawa .Byen er Polens ottende største by med 374.000 indbyggere. Bydgoszcz ligger ti kilometer vest for floden Wisla. Hvis en kanal til Notec og Oder. Byen er et vigtigt jernbaneknudepunkt og flodhavnen forbinder industrielle havne Øvre Schlesien med de baltiske havne.

Bydgoszcz blev annekteret af Preussen i 1772, da Polen blev delt.I 1807 kom det under Storhertugdømmet Warszawa , og fra 1815 den igen kom under preussisk styre.I 1871 Bydgoszcz blev en del af det tyske kejserrige, men kom under polske regel efter Første Verdenskrig. Blandt byens attraktioner er dens tresidete, Fara Kirke fra 1500-tallet i gotisk stil, der også er selskabets ældste. Kirken har et berømt maleri. Wyspa Mynska, midt i byen var tidligere industrielle centrum, er det nu mere røde murstensbygninger og grønne områder.

Bydgoszcz Ignacy Jan Paderewski Airport er seks kilometer fra centrum.

Dansk