Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Szczecin

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Szczecin inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Szczecin miniguide

Billeje Szczecin

Biludlejning Szczecin

Szczecin er Polens syvende største by i landets nordlige del nær grænsen til Tyskland .Byen som det tyske navn Stettin ligger 25 km fra floden Oder decharge i Szczecin lagunen.Byen Szczecin er opdelt i to, med havnen i midten. 407.000 indbyggere (2008) bor i den vigtige havneby, som også er jernbaneknudepunkt. En hydrofoilbåd løber til flere polske byer.

Byens historie går tilbage til 900 er når en slavisk stamme fast her. I 1200-tallet tyske forhandlere kom her, og fra 1278 blev medlem af Hansa. Szczecin har flere museer og teatre, den gamle by er der flere kirker fra 1200 – til 1400’s, herunder Szczecin har en renæssanceslot fra 1500 – til 1600-tallet, der er blevet genopbygget som et kulturelt centrum. Byen mener, at det har verdens ældste teater stadig er i drift, Pionier biograf. I april er det teater, og i midten af juni rock festival i Szczecin.

Szczecin Goleniów lufthavn beliggende næsten 50 kilometer uden for byens centrum, nær Goleniów.

Dansk