Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Szczecin

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Szczecin inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Szczecin miniguide

Billeje Szczecin
Biludlejning Szczecin

Szczecin er Polens syvende største by i landets nordlige del nær grænsen til Tyskland .Byen som det tyske navn Stettin ligger 25 km fra floden Oder decharge i Szczecin lagunen.Byen Szczecin er opdelt i to, med havnen i midten. 407.000 indbyggere (2008) bor i den vigtige havneby, som også er jernbaneknudepunkt. En hydrofoilbåd løber til flere polske byer.

Byens historie går tilbage til 900 er når en slavisk stamme fast her. I 1200-tallet tyske forhandlere kom her, og fra 1278 blev medlem af Hansa. Szczecin har flere museer og teatre, den gamle by er der flere kirker fra 1200 – til 1400’s, herunder Szczecin har en renæssanceslot fra 1500 – til 1600-tallet, der er blevet genopbygget som et kulturelt centrum. Byen mener, at det har verdens ældste teater stadig er i drift, Pionier biograf. I april er det teater, og i midten af juni rock festival i Szczecin.

Szczecin Goleniów lufthavn beliggende næsten 50 kilometer uden for byens centrum, nær Goleniów.