Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Szczecin Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Szczecin Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Szczecin Lufthavn miniguide

Billeje Szczecin Lufthavn

Biludlejning Szczecin Lufthavn

Szczecin Goleniów “Solidarno??” Airport (SZZ) er 45 km nordøst for Szczecin og i umiddelbar nærhed af lille by Goleniów.Der er en lufthavnen, der forbinder med afgange og ankomster.I lufthavnen er der fire bil selskaber, er det Hertz, Europcar, Sixt og Avis.

I 2008 passagerer besøgte 302.486 Szczecin Lufthavn.Dybest set var det bygget som en militær lufthavn i 1956 midt i den kolde krig. Szczecin Lufthavn har flere chartre og faste ruter til London, Liverpool og Dublin , Oslo.Ryanair er det selskab, der tjener de fleste destinationer.

Lufthavnen har en pub, en cafe og taxfree butik. Andre faciliteter inkluderer et apotek, VIP Lounge og Turistbureau. Pilot’s Hut Motel

Dansk