Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Krakow

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Krakow inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Krakow miniguide

Krakow

Biludlejning Krakow

Krakow er Polens næststørste by med 760.000 indbyggere. Krakow er beliggende i det sydlige Polen , på bredden af floden Wisla og ved foden af den Karpaterne.

Heavy Industrial City er en af Polens ældste byer. Krakow er måske bedst kendt for koncentrationslejren Auschwitz-Birkenau under Anden Verdenskrig. Oscar Schindler fra Steven Spielberg’s Oscar-vindende film “Schindlers Liste” havde fabrikken her. I den gamle jødiske kvarter, Kazimiersz er Polens ældste synagoge, der er rekonstrueret. Rynek Glowny, “store marked”, er byens omdrejningspunkt og forholdsvis uændret siden den 1300’s.

Krakows historiske centrum er på UNESCOs liste over verdens kultur-og naturarv. På kalksten klint Wavelet (1322-1364) skat domkirke blev kronet polske kirke og hvis den nationale helte og konger er begravet. Byen har en række museer, der Czartoryski Museum med billeder af italienske renæssance kunstnere, og Jagiellonian museum med Copernicus kloden. Krakow er også berømt for sine salt huler.

Balice lufthavn ligger 12 km vest for Krakow.

Bestil en udlejningsbil i Krakow eller Krakow Lufthavn i dag for at opnå den billigste pris.Priserne stiger, jo længere du venter med at så er det tilrådeligt at bestille så hurtigt som muligt.

Dansk