Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Krakow Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Krakow Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Krakow Lufthavn miniguide

Billeje Krakow Lufthavn

Biludlejning Krakow Lufthavn

John Paul II International Airport Kraków-Balice (KRK) er 11 km vest for Krakow Balice i landsbyen og er opkaldt efter pave Johannes Paul II, der levede flere år i Krakow.Med regelmæssige tog-og busforbindelser er gode muligheder for transport mellem lufthavnen og Krakow. De biludlejningsselskaber, der er repræsenteret, er Hertz, Europcar, Sixt, Avis, Budget, Dollar, Natinal, og Alamo.

Krakow lufthavn er den næststørste lufthavn i Polen , i 2009 det blev besøgt af 2.680.322 passagerer.Det har en international og en indenlandsk terminal, at der er en shuttle bus mellem. Lufthavnen er et knudepunkt for LOT Polish Airlines. Fra lufthavnen, fly til 48 forskellige destinationer, de mest populære er en London, Dublin og Liverpool. .

Krakow Lufthavn har et godt udvalg af barer, caféer, restauranter og butikker. Andre faciliteter i lufthavnen er trådløst internet, bank, posthus, VIP-og business center, førstehjælp, et kapel og baby / alrum.

Dansk