Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Krakow Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Krakow Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Krakow Lufthavn miniguide

Billeje Krakow Lufthavn
Biludlejning Krakow Lufthavn

John Paul II International Airport Kraków-Balice (KRK) er 11 km vest for Krakow Balice i landsbyen og er opkaldt efter pave Johannes Paul II, der levede flere år i Krakow.Med regelmæssige tog-og busforbindelser er gode muligheder for transport mellem lufthavnen og Krakow. De biludlejningsselskaber, der er repræsenteret, er Hertz, Europcar, Sixt, Avis, Budget, Dollar, Natinal, og Alamo.

Krakow lufthavn er den næststørste lufthavn i Polen, i 2009 det blev besøgt af 2.680.322 passagerer.Det har en international og en indenlandsk terminal, at der er en shuttle bus mellem. Lufthavnen er et knudepunkt for LOT Polish Airlines. Fra lufthavnen, fly til 48 forskellige destinationer, de mest populære er en London, Dublin og Liverpool. .

Krakow Lufthavn har et godt udvalg af barer, caféer, restauranter og butikker. Andre faciliteter i lufthavnen er trådløst internet, bank, posthus, VIP-og business center, førstehjælp, et kapel og baby / alrum.