Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Poznan Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Poznan Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Poznan Lufthavn miniguide

Billeje Poznan Lufthavn

Biludlejning Poznan Lufthavn

Pozna? ?awica Lufthavn (POZ) ligger 5 km vest for Pozna? .Der er god busforbindelse mellem lufthavnen og byens centrum. De biludlejningsselskaber, der er repræsenteret, er Hertz, Europcar, Sixt, Avis, Budget og Alamo.

1.274.679 passagerer besøgte Poznan Lufthavn i 2008. Det blev åbnet i 1913 og er således en af de ældste lufthavne i Polen .Lufthavnens ny terminal blev afsluttet i 2001, og har en smuk og moderne design. Fra Poznan er den direkte flyforbindelse til flere byer i omkring 10 forskellige lande i Europa, charterrejser gå først og fremmest til Grækenland .De vigtigste base for Wizz Air.

Poznan Lufthavn har en cafe og restaurant og et godt valg for dem, der ønsker at handle. Andre faciliteter inkluderer pengeautomater, rejsebureau, baby / familieværelser, business center og VIP lounge. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk