Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Poznan Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Poznan Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Poznan Lufthavn miniguide

Billeje Poznan Lufthavn
Biludlejning Poznan Lufthavn

Pozna? ?awica Lufthavn (POZ) ligger 5 km vest for Pozna? .Der er god busforbindelse mellem lufthavnen og byens centrum. De biludlejningsselskaber, der er repræsenteret, er Hertz, Europcar, Sixt, Avis, Budget og Alamo.

1.274.679 passagerer besøgte Poznan Lufthavn i 2008. Det blev åbnet i 1913 og er således en af de ældste lufthavne i Polen .Lufthavnens ny terminal blev afsluttet i 2001, og har en smuk og moderne design. Fra Poznan er den direkte flyforbindelse til flere byer i omkring 10 forskellige lande i Europa, charterrejser gå først og fremmest til Grækenland .De vigtigste base for Wizz Air.

Poznan Lufthavn har en cafe og restaurant og et godt valg for dem, der ønsker at handle. Andre faciliteter inkluderer pengeautomater, rejsebureau, baby / familieværelser, business center og VIP lounge. Der er ingen hoteller i lufthavnen.