Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Biala

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Biala inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Biala miniguide

Billeje Biala
Biludlejning Biala

Bielsko-Biala er en by 70 km sydvest for Krakow .Bielsko-Biala er hovedstaden i provinsen af samme navn af floden Biala.180.000 beboerne i Bielsko-Biala. (2000).

Bielsko-Biala blev grundlagt i 1200-tallet og tilhørte østrigske Schlesien region fra 1772 til 1919. I 1951 fusionerede Bielsko Biala med den anden side af floden. Byen er et ord tilbyder, og er et museum for teknologi og tekstilindustrien. Her kan besøgende se maskiner og udstyr, der er anvendt i produktionen af uld, herunder Fra Bielsko-Biala, er der en tovbane til Mount Szyndizielnia. Byen har også et slot med historisk betydning. Den ældste del af slottet stammer fra 1400-tallet. Byen har et kontinentalt, moderat klima, med en gennemsnitlig temperatur i januar er -5 og 17 i juli.

Lufthavn Katowice-Pyrzowice ligger 80 km fra Bielsko-Biala.