Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Biala

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Biala inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Biala miniguide

Billeje Biala

Biludlejning Biala

Bielsko-Biala er en by 70 km sydvest for Krakow .Bielsko-Biala er hovedstaden i provinsen af samme navn af floden Biala.180.000 beboerne i Bielsko-Biala. (2000).

Bielsko-Biala blev grundlagt i 1200-tallet og tilhørte østrigske Schlesien region fra 1772 til 1919. I 1951 fusionerede Bielsko Biala med den anden side af floden. Byen er et ord tilbyder, og er et museum for teknologi og tekstilindustrien. Her kan besøgende se maskiner og udstyr, der er anvendt i produktionen af uld, herunder Fra Bielsko-Biala, er der en tovbane til Mount Szyndizielnia. Byen har også et slot med historisk betydning. Den ældste del af slottet stammer fra 1400-tallet. Byen har et kontinentalt, moderat klima, med en gennemsnitlig temperatur i januar er -5 og 17 i juli.

Lufthavn Katowice-Pyrzowice ligger 80 km fra Bielsko-Biala.

Dansk