Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Olsztyn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Olsztyn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Olsztyn miniguide

Billeje Olsztyn
Biludlejning Olsztyn

Olsztyn er beliggende i det tidligere Østpreussen, 170 miles nord for Warszawa .173.000 mennesker lever i byen, der engang var kaldt Alle Stein på tysk, i et område med flere søer, og nærhed til skove og floder.

Byen voksede op omkring en tysk ridder borg fra 1334, museet i dag. Byen er rig på tysk og polsk kultur, og er kendt for at være en kulturel og akademisk centrum.Olsztyn har sin egen Philharmonic Orchestra, biograf, teater og flere caféer. Af de seværdigheder, du gamle by, som blev rekonstrueret efter den Røde Hær ødelagt det, er nævnt. Det har blandt andet en portal fra 1400-tallet gotisk borg Ermlandsk og majestætiske Cathedral of St. James. Olsztyn central beliggenhed i et søområde tilbyder en smuk udsigt, og muligheder for aktiviteter såsom svømning, kajak, cykling og gang.

Warszawas Frederic Chopin Airport er 183 km væk fra centrum af Olsztyn.