Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Olsztyn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Olsztyn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Olsztyn miniguide

Billeje Olsztyn

Biludlejning Olsztyn

Olsztyn er beliggende i det tidligere Østpreussen, 170 miles nord for Warszawa .173.000 mennesker lever i byen, der engang var kaldt Alle Stein på tysk, i et område med flere søer, og nærhed til skove og floder.

Byen voksede op omkring en tysk ridder borg fra 1334, museet i dag. Byen er rig på tysk og polsk kultur, og er kendt for at være en kulturel og akademisk centrum.Olsztyn har sin egen Philharmonic Orchestra, biograf, teater og flere caféer. Af de seværdigheder, du gamle by, som blev rekonstrueret efter den Røde Hær ødelagt det, er nævnt. Det har blandt andet en portal fra 1400-tallet gotisk borg Ermlandsk og majestætiske Cathedral of St. James. Olsztyn central beliggenhed i et søområde tilbyder en smuk udsigt, og muligheder for aktiviteter såsom svømning, kajak, cykling og gang.

Warszawas Frederic Chopin Airport er 183 km væk fra centrum af Olsztyn.

Dansk