Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Rzeszow

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rzeszow inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rzeszow miniguide

Billeje Rzeszow

Biludlejning Rzeszow

Rzeszow er en by i det sydøstlige Polen , 150 kilometer øst for Krakow .159.000 indbyggere (2004) bor i Rzeszow ved floden Wislok.

Rzeszow ligger langs en gammel handelsvej. Byen blev en by i 1354 Et af byens seværdigheder er Lubomirski Slot, bolig af den adelige familie Lubomirski i flere århundreder. I dag er der ret her. I den gamle by er to synagoger, det lille fra 1700-tallet, og de store fra 1800-tallet, der blev restaureret efter 2 World War II. Fra markedet kan du gå ind i en tunnel under gadeplan, der er fra 1700-tallet. Pipe Podziemna som den kaldes, er flere kilometer lang og forbinder flere kældre sammen. Klimaet i Rzeszow er tempereret, med varme somre og kolde vintre blæste unge. Den gennemsnitlige temperatur er 18-19 grader om sommeren, og -2 til 0 om vinteren.

Rzeszow har en lufthavn, Rzeszow-Jasionka, mens den største lufthavn, som ligger otte kilometer fra centrum.

Dansk