Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Rzeszow

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rzeszow inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rzeszow miniguide

Billeje Rzeszow
Biludlejning Rzeszow

Rzeszow er en by i det sydøstlige Polen, 150 kilometer øst for Krakow .159.000 indbyggere (2004) bor i Rzeszow ved floden Wislok.

Rzeszow ligger langs en gammel handelsvej. Byen blev en by i 1354 Et af byens seværdigheder er Lubomirski Slot, bolig af den adelige familie Lubomirski i flere århundreder. I dag er der ret her. I den gamle by er to synagoger, det lille fra 1700-tallet, og de store fra 1800-tallet, der blev restaureret efter 2 World War II. Fra markedet kan du gå ind i en tunnel under gadeplan, der er fra 1700-tallet. Pipe Podziemna som den kaldes, er flere kilometer lang og forbinder flere kældre sammen. Klimaet i Rzeszow er tempereret, med varme somre og kolde vintre blæste unge. Den gennemsnitlige temperatur er 18-19 grader om sommeren, og -2 til 0 om vinteren.

Rzeszow har en lufthavn, Rzeszow-Jasionka, mens den største lufthavn, som ligger otte kilometer fra centrum.