Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Legnica

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Legnica inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Legnica miniguide

Billeje Legnica
Biludlejning Legnica

Legnica er beliggende i det vestlige Polen nær den tyske grænse. Byen ligger 65 km vest for Wroclaw i Schlesien provinsen.107.0000 samlede befolkning (2005) bor i Legnica.

Byen tidligere kendt som Lignica, blev givet til Polen af Tyskland i 1946 efter Anden Verdenskrig.I 1241 i slaget ved Legnica fandt sted, da de mongolske invasion af Europa. Var en vigtig by, og voksede efter guld opdagelser i Kaczawa River. Legnica har en række gamle bygninger, som St. John’s Church fra 1294, Peter-Paul Kirke fra 1333, og en borg fra 1400-tallet, dels genopbygget efter krigen skader i 1945. Blandt byens historiske attraktioner er også Lubiaz Abbots House, som huser en kobber museum. Old Town har også et stort marked med en Town Hall i barok stil.

Edgar lufthavnen i Prag ligger 182 km fra Legnica mens Warszawa, John Paul II International Airport skat 279 km fra byen Legnica.