Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Legnica

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Legnica inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Legnica miniguide

Billeje Legnica

Biludlejning Legnica

Legnica er beliggende i det vestlige Polen nær den tyske grænse. Byen ligger 65 km vest for Wroclaw i Schlesien provinsen.107.0000 samlede befolkning (2005) bor i Legnica.

Byen tidligere kendt som Lignica, blev givet til Polen af Tyskland i 1946 efter Anden Verdenskrig.I 1241 i slaget ved Legnica fandt sted, da de mongolske invasion af Europa. Var en vigtig by, og voksede efter guld opdagelser i Kaczawa River. Legnica har en række gamle bygninger, som St. John’s Church fra 1294, Peter-Paul Kirke fra 1333, og en borg fra 1400-tallet, dels genopbygget efter krigen skader i 1945. Blandt byens historiske attraktioner er også Lubiaz Abbots House, som huser en kobber museum. Old Town har også et stort marked med en Town Hall i barok stil.

Edgar lufthavnen i Prag ligger 182 km fra Legnica mens Warszawa, John Paul II International Airport skat 279 km fra byen Legnica.

Dansk