Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje New Delhi

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i New Delhi inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

New Delhi miniguide

Billeje New Delhi

Biludlejning New Delhi

New Delhi er hovedstaden i Indien og har en befolkning på over 300, 000 (2007).New Delhi er beliggende sydvest for byen Old Delhi og begge ligger i byområdet Delhi, der har en befolkning på næsten 11 millioner (2007). Byen er centralt beliggende i den nordlige del af Indien og blev bygget mellem 1912 og 1929. I 1931 tog New Delhi officielt hovedstaden og over status for Calcutta.

New Delhi er en forholdsvis ny by, men er bygget på ruinerne af historiske byer. Historiske steder i New Delhi omfatter Jantar Manta, som blev bygget i 1700-tallet som en astronomisk observation sites med forskellige astronomiske instrumenter. Lysfestivalen Diwali er en af mange religiøse festivaler blev afholdt i New Delhi, i tillæg til andre festivaler som Dragon Festival Kite Flying Festival og Spring Festival Vasant Panchami.

Indira Gandhi International Airport er beliggende ca. 15 km uden for New Delhi, og er den travleste lufthavn i det sydlige Asien med 23 millioner passagerer i 2007.

Dansk