Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje New Delhi

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i New Delhi inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

New Delhi miniguide

Billeje New Delhi
Biludlejning New Delhi

New Delhi er hovedstaden i Indien og har en befolkning på over 300, 000 (2007).New Delhi er beliggende sydvest for byen Old Delhi og begge ligger i byområdet Delhi, der har en befolkning på næsten 11 millioner (2007). Byen er centralt beliggende i den nordlige del af Indien og blev bygget mellem 1912 og 1929. I 1931 tog New Delhi officielt hovedstaden og over status for Calcutta.

New Delhi er en forholdsvis ny by, men er bygget på ruinerne af historiske byer. Historiske steder i New Delhi omfatter Jantar Manta, som blev bygget i 1700-tallet som en astronomisk observation sites med forskellige astronomiske instrumenter. Lysfestivalen Diwali er en af mange religiøse festivaler blev afholdt i New Delhi, i tillæg til andre festivaler som Dragon Festival Kite Flying Festival og Spring Festival Vasant Panchami.

Indira Gandhi International Airport er beliggende ca. 15 km uden for New Delhi, og er den travleste lufthavn i det sydlige Asien med 23 millioner passagerer i 2007.