Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje New Delhi Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i New Delhi Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

New Delhi Lufthavn miniguide

Billeje New Delhi Lufthavn
Biludlejning New Delhi Lufthavn – Foto: © Vm2827

Indira Gandhi International Airport (DEL) ligger 23 km syd for New Delhi .Der er en bus mellem lufthavnen og New Delhi, som tager 50 minutter. Det er muligt at leje en bil med chauffør i lufthavnen, men der er ingen mulighed for at leje en bil i New Delhi lufthavn. Dette er i overensstemmelse med praksis i de fleste steder i Indien.

23.970.000 passagerer besøgte New Delhi lufthavn i 2007. Lufthavnen er under udvidelse. Den bør udvides med udviklingen af flere nye terminaler i 2030, da det er beregnet til at blive i stand til at rumme 100 millioner passagerer. Lufthavnen er et knudepunkt for 9 forskellige flyselskaber, herunder Air Indien, Air Indien Regional og Indian Airlines. Der er gode forbindelser til andre lande i Asien, Europa, Mellemøsten og USA. New Delhi Airport har et godt udvalg af butikker, restauranter, barer og caféer. Andre faciliteter inkluderer et

apotek, kontor legetøj, baby / alrum, internet, bank, posthus og konferencecenter. Centaur Hotel ligger 1 km fra terminalen 2