Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Mumbai

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mumbai inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mumbai miniguide

Billeje Mumbai

Biludlejning Mumbai

Mumbai er den største by i Indien og ligger på vestkysten af landet grænser op til Arabiske Hav.Tidligere kaldte byen Bombay, men blev ændret til Mumbai i 1995. Dette er den mest folkerige by i landet og har en befolkning på over 12 millioner (2009) inden for bygrænsen, mens hovedstadsområdet er målt over 16 000 000 Byen er overfyldt, og bygningen af den nye Mumbai begyndte at tage Mumbai.

Mumbai er kendt for Bollywood som er den største film producent i verden. I forbindelse med Bollywood har byen Mumbai International Film Festival samt Filmfare Awards. For kunstelskere er der et stort udvalg af gallerier i Mumbai, herunder Piramal Art Gallery og Jehangir Art Gallery. Omkring 10 km uden for centrum er flere hinduistiske og buddhistiske huler med skulpturer kaldet Elephanta Caves. Den største grotte er opført som en UNESCO World Heritage Site.

Chhatrapati Shivaji International Airport er den største lufthavn i Indien og er beliggende ca. 15 km uden for centrum.

Dansk