Biludlejning Pakistan

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Pakistan

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pakistan inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pakistan miniguide

Billeje Pakistan

Biludlejning Pakistan

Pakistan er en folkerige land (176.200.000 indbyggere i 2009) i det sydlige Asien. Det har en 1046 km lang kystlinje på Den Arabiske Hav, og har også en fælles grænse med Indien , Kina , Afghanistan og Iran.
Pakistan har to officielle sprog: urdu og engelsk.

Floden Indus, som løber gennem det meste af Pakistans provinser, landets “hovedfærdselsåre” – og gør en stor del af jorden meget frugtbar.Ellers arten undertiden dramatiske forskelle – med ekstreme Himalaya (verdens højeste bjergkæde) med permanent sne i nordvest, og meget tørre ørkenområder i det sydøstlige (Cholisthan / Tar) og vest (Baluchistan). To af verdens højeste tinder er i Pakistan: Mt. K2 (8.611 m) og Nanga Parbat (8.125 m).

Klimaet i Pakistan er gjennongående subtropisk, med relativt store temperaturforskelle. Den højeste temperatur nogensinde er registreret i Asien (52 grader C) blev for nogle år siden målt i byen Jacobabad. Ellers sæsonkorrigerede variable monsunen kraftigt på både temperatur og nedbør betingelser.

Havnebyen Karachi , der indtil 1960’erne var Pakistans hovedstad, er en enorm metropol med omkring 12 millioner indbyggere.Andre større byer er Lahore, (6,5 millioner), Faisalabad (2,6 millioner) og Rawalpindi (1,8 millioner). I 1959 blev det besluttet at bygge en ny hovedstad, og i løbet af 1960’erne blev Islamabad (ca. 900.000 indbyggere) er klar til at flytte.
Pakistans største lufthavn er Jinn International Airport i Karachi. Andre store internationale lufthavne i Lahore, Islamabad og Peshawar.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i byerne Karachi, Islamabad og Lahore.Søg efter udlejningsbiler i søgemaskinen, og blive overrasket over de lave priser.

Populære destinationer

Dansk