Biludlejning Pakistan

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Pakistan

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pakistan inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pakistan miniguide

Billeje Pakistan
Biludlejning Pakistan

Pakistan er en folkerige land (176.200.000 indbyggere i 2009) i det sydlige Asien. Det har en 1046 km lang kystlinje på Den Arabiske Hav, og har også en fælles grænse med Indien, Kina, Afghanistan og Iran.
Pakistan har to officielle sprog: urdu og engelsk.

Floden Indus, som løber gennem det meste af Pakistans provinser, landets “hovedfærdselsåre” – og gør en stor del af jorden meget frugtbar.Ellers arten undertiden dramatiske forskelle – med ekstreme Himalaya (verdens højeste bjergkæde) med permanent sne i nordvest, og meget tørre ørkenområder i det sydøstlige (Cholisthan / Tar) og vest (Baluchistan). To af verdens højeste tinder er i Pakistan: Mt. K2 (8.611 m) og Nanga Parbat (8.125 m).

Klimaet i Pakistan er gjennongående subtropisk, med relativt store temperaturforskelle. Den højeste temperatur nogensinde er registreret i Asien (52 grader C) blev for nogle år siden målt i byen Jacobabad. Ellers sæsonkorrigerede variable monsunen kraftigt på både temperatur og nedbør betingelser.

Havnebyen Karachi, der indtil 1960’erne var Pakistans hovedstad, er en enorm metropol med omkring 12 millioner indbyggere.Andre større byer er Lahore, (6,5 millioner), Faisalabad (2,6 millioner) og Rawalpindi (1,8 millioner). I 1959 blev det besluttet at bygge en ny hovedstad, og i løbet af 1960’erne blev Islamabad (ca. 900.000 indbyggere) er klar til at flytte.
Pakistans største lufthavn er Jinn International Airport i Karachi. Andre store internationale lufthavne i Lahore, Islamabad og Peshawar.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i byerne Karachi, Islamabad og Lahore.Søg efter udlejningsbiler i søgemaskinen, og blive overrasket over de lave priser.

Billeje destinationer